Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για να έρθει παίκτης, πρέπει να φύγει παίκτης…

Για να έρθει παίκτης, πρέπει να φύγει παίκτης…

img_9659


Φυσιολογικό είναι, όσο πλησιάζει ο Γεννάρης, ο κόσμος να συζητάει για μεταγραφική ενίσχυση. Η αλήθεια είναι πως σε σύγκριση με άλλες χρονιές, η μεταγραφολογία κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ίσως γιατί όλοι αντιλαμβάνονται πως για να κάνεις μεταγραφές θέλεις χρήμα. Κάποιες συζητήσεις όμως γίνονται.

Για να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ μεταγραφή πάντως, πρέπει να πληρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Καταρχάς έχει γραφτεί πολλές φορές, πως για κάθε παίκτη που εγγράφεις στο ρόστερ το Γεννάρη, πρέπει να διώχνεις άλλον. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια θέση στη διάθεση της, αφού κάποιες πληροφορίες λένε πως έχουν γίνει οι ενέργειες για να τεθεί σε ισχύ η διακοπή συμβολαίου του Σάβο Παβίτσεβιτς την 1/1. Από κει και πέρα όμως, είναι ανώφελο προς το παρόν να μιλάμε για περισσότερες μεταγραφές.

Και είναι ανώφελο γιατί ακριβώς η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να βλέπει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και το οικονομικό. Αν δηλαδή ο προπονητής έχει κάποιους στο μυαλό του προς αποχώρηση (μιλάμε υποθετικά), αλλά για να γίνει αυτή η αποχώρηση χρειάζεται χρηματικό ποσό, προφανώς η δουλειά, δεν θα γίνει. Δεν αντέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ αποζημιώσεις.

Από κει και πέρα, πρέπει να γίνει ακόμα κάτι ξεκάθαρο. Οποιαδήποτε μεταγραφή, πέραν από την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, θα έχει ως στόχο και την μείωση του μισθολογίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μειώσει το μπάτζετ της και πρέπει να αρχίσει από αυτή τη μεταγραφική, άντε το αργότερο το καλοκαίρι, να το κάνει.

Όσον αφορά την μια μεταγραφή που οι πράσινοι μπορούν να κάνουν με βάση τα τωρινά δεδομένα (και αν ευσταθεί η πληροφορία για τον Σάβο) μάλλον πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα αφορά αμυντικό μέσο, που να μπορεί να βοηθήσει και στην άμυνα. Ο Σοάρες φεύγει για ένα μήνα, ο Αντράντε τραυματίστηκε ξανά και ο Σαβέφσκι θα μείνει όπως πάμε από λύσεις. Αυτό φυσικά, αν βρεθεί κατάλληλος παίκτης μέσα στις δυνατότητες μας.