Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για το παρόν και το μέλλον

Για το παρόν και το μέλλον

rousias


Προφανώς, δεν πρόκειται να παρουσιάσουμε τον Ονησίφορο Ρουσιά σαν μεταγραφή μπαμ. Ούτε θέλουμε να γράφουμε διθυράμβους για παίκτες που δεν έπαιξαν καλά καλά ποδόσφαιρο, όσο ελκυστικές κι αν είναι οι περγαμηνές που τους συνοδεύουν. Η μεταγραφή του νεαρού όμως δείχνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει για καλά σε νέα μονοπάτια.

Και δεν εννοούμε φυσικά πως από δω και πέρα θα αποκτάει μόνο νεαρούς, καμία σχέση. Οι πράσινοι όμως είδαν ένα παίκτη που έχει προοπτική ελεύθερο, σε χαμηλό κόστος και δεν το σκέφτηκαν ιδιαίτερα. Τον πήραν, γιατί αντιλαμβάνονται πως για να επιβιώσει η ομάδα, πρέπει να της βγουν και κάποιες επενδύσεις. Και οι πιο γλυκές επιτυχημένες επενδύσεις είναι αυτές που στοίχισαν λίγο.

Ποδοσφαιρικά πάντως, ο Ονησίφορος όντως συνοδεύεται από πολύ καλές περγαμηνές. Αν και μικρός, κουβαλάει στην πλάτη του την εμπειρία της παρουσίας σε μια αγγλική ακαδημία (Μίντλεσμπρο) και ως γνωστόν η ποδοσφαιρική παιδία είναι το καλύτερο εχέγγυο για την επιτυχία. Έχει επίσης στα πόδια του συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Παραλιμνίου κάτι που δείχνει πως μπορεί οι πράσινοι να σκέφτονται πως η μεταγραφή θα εξαργυρωθεί στο μέλλον, ο παίκτης όμως είναι έτοιμος να προσφέρει και στο παρόν.

Άλλο φυσικά ΟΜΟΝΟΙΑ, άλλο Παραλίμνι, δεν έχει κανείς όμως την απαίτηση από αυτόν να βάλει 30 γκολ στους πρώτους 6 μήνες. Η απαίτηση είναι να είναι εργατικός, να μαθαίνει συνεχώς, να βοηθήσει το ταλέντο του να εξελιχθεί. Αν καταφέρει να προσφέρει από τώρα κάποια τέρματα, ακόμα καλύτερα…