Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δύσκολα αλλάζουν οι 11

Δύσκολα αλλάζουν οι 11

sak_0496


Όταν ρωτήθηκε αν θα διατηρήσει την ίδια εντεκάδα (αφού πλην της επιστροφής Αλαμπί δεν άλλαξε κάτι με τους τραυματίες) ο τόνι Σαβέφσκι απάντησε με χιούμορ: “Θα δούμε! Δεν μπορείς να ξέρεις αφού κάθε μέρα προκύπτει κάτι άλλο”! Αν λοιπόν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο και ο Σαβέφσκι χάσει κάποιον από τους εντεκαδάτους του, θεωρούμε πως δύσκολα θα αλλάξει το σχήμα.

Η επιστροφή του Αλαμπί στην ενεργό δράση δύσκολα θα εκτοπίσει κάποιον από τους Ντανιέλσον και Αντράντε. Ο Σπούγκιν είναι βέβαια εκτός, έτσι ο Χάρης Κυριάκου -που τα πήγε έτσι κι αλλιώς πολύ καλά- δεν απειλείται. Δύσκολα θα προλάβει και ο Εφραίμ, άρα λογικά ο Σκέμπρι και ο Ασσίς θα είναι στην εντεκάδα και θα αλλάζουν διαρκώς θέσεις. Εκτός βέβαια και αν ο Σαβέφσκι αποφασίζει να ξεκινήσει με τον Άλβες στην επίθεση και πάει ο Φρέντι σε κάποιο φτερό. Κάτι τέτοιο όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα μπροστά μας, η πιο πιθανή εντεκάδα είναι η εξής: Λεβίτα, Κυριάκου, Ντανιέλσον, Αντράντε, Σκαραμοτσίνο, Σοάρες, Λεάντρο, Ασσίς, Σκέμπρι, Χριστοφή, Φρέντι.