Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είπε το αυτονόητο ο Αντρέ

Είπε το αυτονόητο ο Αντρέ

img_0420


«Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Το ίδιο πρόβλημα είχα και στις προηγούμενες μου ομάδες. Πρέπει να υπάρχει υπομονή».

Αυτή ήταν η απάντηση του Αντρέ Σκέμπρι, όταν ρωτήθηκε από τη Sportday για τα οικονομικά προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Απάντηση απόλυτα ρεαλιστική, απάντηση που απλά επιβεβαιώνει ότι λέμε εδώ και καιρό: προβλήματα δεν έχει μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά σχεδόν όλες οι ομάδες του κόσμου. Μόνο στη Premier League πληρώνουν όλοι στην ώρα τους.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Προφανώς όχι ότι είναι εντάξει να καθυστερούν πληρωμές, επειδή το κάνουν και άλλοι! Το ιδανικό είναι να σταθεί οικονομικά στα πόδια της η ΟΜΟΝΟΙΑ και να μην έχουμε καθυστερήσεις. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως πρέπει μεν να βλέπουμε ρεαλιστικά την κατάσταση με το οικονομικό, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη για δράματα και να θυμόμαστε το οικονομικό κάθε φορά που η ομάδα χάνει. Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες αναγνωρίζουν πως παντού έτσι είναι τα πράγματα και πρέπει να υπάρχει υπομονή.

Αυτό ισχύει γενικά σε όλα τα θέματα, έχουμε γενικά μια τάση να μεγαλοποιούμε κάποιες καταστάσεις, να τις μετατρέπουμε ενίοτε και σε σήριαλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση Σπούγκιν. Ναι τελειώνει το συμβόλαιο του, ναι τον πειράζουν άλλες ομάδες, ναι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να του προσφέρει περισσότερα από όσα παίρνει τώρα. Πόσοι γνωρίζουν ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους Πίντο, Πάρντο και Μαντούκα στο Αποέλ; Τελειώνουν τα συμβόλαια τους, θα δεχτούν πρόταση με μειωμένες, συζητούν και οι 3 και με άλλες ομάδες. Σήριαλ μόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε όμως! Η ισορροπία στις αντιδράσεις μας, είναι σημαντική για την ηρεμία της ομάδας..