Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαγεία Δημήτρης και Νούνο

Μαγεία Δημήτρης και Νούνο

img_8203


Είναι από τους ποδοσφαιριστές, που φέτος πάνε καλά. Ο Χριστοφή και ο Ασσίς ψες, έκαναν φίλους και εχθρούς να τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν. Εξαιρετική εμφάνιση και από τους δυο, η ΟΜΟΝΟΙΑ με αυτούς σε τέτοια μέρα δημιουργεί αμέτρητες φάσεις. Κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να είναι μικρή, αλλά είναι συμπαγής (χαρακτηριστικό ότι ο Τόνι πριν το ματς τόνισε πως δύσκολα κάνεις φάσεις εναντίων της) η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε 13 τελικές προσπάθειες και άλλες 7-8 προϋποθέσεις, κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απόδοση τους.

Νούνο: Τεράστια ποιότητα

Μπορούσε άλλος ποδοσφαιριστής στο νησί μας να δει και να δώσει τη μπάσα που έδωσε ο Νούνο στο Χριστοφή, στο δεύτερο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Πολύ αμφιβάλλουμε. Ο Νούνο πολύ απλά βλέπει πάσες που άλλοι δεν βλέπουν, ξέρει να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του και στην καλή του είναι πραγματικός μαέστρος. Αν ήταν και λίγο πιο προσεκτικός στις τελικές του προσπάθειες χθες, θα μιλούσαμε για ολοκληρωμένη εμφάνιση. Το βέβαιο είναι πως με τέτοιον Ασσίς, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλές πιθανότητες να ξεκλειδώσει οποιαδήποτε άμυνα.

Χριστοφή: Ο Δημητράκης μας μεγάλωσε

Για 2-3 χρόνια όλοι έλεγαν “έχει φοβερά προσόντα, αλλά…”. Ο Χριστοφή έχει βαλθεί να εξαλείψει και το τελευταίο “αλλά”. Έχει δουλέψει πάρα πολύ και έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς. Στην υποδοχή της μπάλας, στην τελική πάσα, στο τελείωμα της φάσης. Το κυριότερο όμως είναι πως ωρίμασε ποδοσφαιρικά. Τα αχρείαστα σπριντ είναι πλέον παρελθόν, ξέρει πότε να δώσει τις δυνάμεις του, ενώ βοηθάει και τον εκάστοτε δεξιό μπακ με άμυνες.Ίσως ακουστεί υπερβολικό, το χθεσινό τρίτο γκολ όμως είναι πιθανότατα το καλύτερο της χρονιάς, αφού ο Χριστοφή ξεκίνησε την προσπάθεια του από την άμυνα και βρέθηκε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στην επίθεση για να τελειώσει τη φάση.