Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαργκάσα, η πιθανότερη λύση

Μαργκάσα, η πιθανότερη λύση


Την απάντηση της Ομοσπονδίας του Πράσινου Ακρωτηρίου περιμένουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για το εάν θα επιτρέψουν στον Μάρκο Σοάρες να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας, με δύο ημέρες καθυστέρηση. Οι πράσινοι ως γνωστό έστειλαν γραπτό αίτημα στην FCF (Federação Caboverdiana de Futebol) και βρίσκονται στο ακουστικό για να δουν εάν τελικά ο ποδοσφαιριστής μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Η τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωρίζει πως ένα τέτοιο αίτημα δύσκολα θα γίνει δεκτό από τους Αφρικανούς και έτσι ξεκίνησε ήδη να σκέφτεται τις εναλλακτικές λύσεις, αφού ο ποδοσφαιριστής που θα αντικαταστήσει τον Μάρκο Σοάρες, θα πρέπει να διατηρηθεί στην ενδεκάδα για ένα μήνα με μία σειρά από αγώνες φωτιά να βρίσκονται στο πράσινο καλεντάρι.

Ο Τόνι Σαβέφσκι σίγουρα θα προτιμούσε όπως γίνει μία προσθήκη. Όπως τονίζουν όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για να ρθει παίκτης, πρέπει να φύγει παίκτης. Και για να φύγει κάποιος, πρέπει το ταμείο να μην επιβαρυνθεί με νέες αποζημιώσεις. Εκτός και αν ο νέος παίκτης πάρει τη θέση του Σάβο Παβίτσεβιτς. Όπως και να χει, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, έτσι ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κοιτάζει προς το παρών στο οπλοστάσιο του, με μόνο ένα ποδοσφαιριστή να δείχνει ικανός να τα βγάλει πέρα και μιλάμε φυσικά για τον Ρενάτο Μαργκάσα.

Με τον Μπρούνο Αγκουιάρ να είναι μόνιμος τραυματίας και τον Ζοάο Άλβες να μην έχει ξεκινήσει ποτέ ως βασικός, ο Ρενάτο είναι η πιο σίγουρη λύση που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο Σαβέφσκι.