Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να βρουν τα κίνητρα ΟΛΟΙ

Να βρουν τα κίνητρα ΟΛΟΙ

img_5468


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα με μικρό ρόστερ και δεν έχει την πολυτέλεια ποδοσφαιριστές της να εμφανίζονται ντεφορμέ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκείνο που σίγουρα δεν αντέχει, είναι ποδοσφαιριστές που μοιάζουν να μην έχουν κίνητρα, σε σημείο που κάποιες φορές μπορούν να θεωρηθούν ακόμα και αδιάφοροι. Ονόματα προφανώς δεν θα πούμε, δεν χρειάζεται άλλωστε.

Ο Σαβέφσκι δεν κρύβεται, το λέει πως ψάχνει να βρει τι φταίει, ψάχνει να δει τι πρέπει να κάνει για να βρουν τα κίνητρα να προσφέρουν. Το έλεγε και προχτές στο γεύμα, θεωρεί πως όλοι οι παίκτες της πρώτης ομάδας, μεγάλοι και μικροί, είναι καλοί και έχουν ο κάθε ένας να προσφέρει το δικό του κομμάτι. Ξεκάθαρα όμως αυτό δεν γίνεται με ορισμένους και πρέπει να βρεθεί λύση. Για να γίνει φυσικά αυτό, πρέπει να το θέλουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει και οι ίδιοι να σεβαστούν τον κόσμο, τη φανέλα, τον εργοδότη και να ψάξουν τι φταίει.

Για να προλάβουμε πάντως μερικούς, να πούμε πως το γεγονός πως η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα δεν αποτελεί δικαιολογία για κανένα. Ο Λέαντρο που κουβαλάει τραυματισμό αλλά δίνει κάθε βδομάδα 200%, ο Χριστοφή που δεν σταματάει πουθενά, ο Μαργκάσα και ο Εφραίμ που προήλθαν από τραυματισμό αλλά ήθελαν να φάνε το γήπεδο, ο Σπούγκιν που είναι υπόδειγμα συνέπειας, δεν είναι σε ομάδα με οικονομικά προβλήματα; Και δώσαμε απλά κάποια παραδείγματα, ας μην θεωρηθεί πως μόνο αυτοί τα δίνουν όλα, γιατί δεν είναι έτσι. Πολλές ομάδες έχουν προβλήματα, σχεδόν το 90% ανά το κόσμο, αυτό δεν σημαίνει πως τα διπλώνουμε και σταματάμε…