Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Δ.Σ: “Οι ποδοσφαιριστές διατηρούν την αφοσίωση τους στο σωματείο μας”

Ανακοίνωση Δ.Σ: “Οι ποδοσφαιριστές διατηρούν την αφοσίωση τους στο σωματείο μας”


Κανονικά προπονούνται καθώς μιλάμε οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όπως φαίνεται το όλο θέμα θα μπει στο περιθώριο, μετά τις διαβεβαιώσεις του Στέλιου Μυλωνά. Εντός της επόμενης ώρας, αναμένεται ανακοίνωση της Διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περί του θέματος. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τα όσα έχει να πει η διοίκηση.

 

Νεότερη ενημέρωση: Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στο «Ηλίας Πούλλος», ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας με επικεφαλής τον προεδρεύοντα, Στέλιο Μυλωνά, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Στην συνάντηση ο κ. Στέλιος Μυλωνάς είχε συζήτηση με τα μέλη της προπονητικής ομάδας και τους ποδοσφαιριστές, επεξηγώντας τους την κατάσταση στην οποία βρίσκονται την δεδομένη στιγμή τα οικονομικά του σωματείου μας, ενώ τους ενημέρωσε για τις έντονες διεργασίες που γίνονται ούτως ώστε να βελτιωθεί και σταδιακά να επιλυθεί το οικονομικό ζήτημα της ομάδα μας.
Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους πίστωσαν τις προσπάθειες που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας για την τακτοποίηση των οικονομικών θεμάτων, επεσήμαναν ότι αντιλαμβάνονται και κατανοούν τις δυσκολίες που υπάρχουν, όχι μόνο στην ομάδα μας, αλλά γενικά στον χώρο του ποδοσφαίρου και τόνισαν πως θα διατηρήσουν την αφοσίωσή τους στο σωματείο μας.
Μετά το τέλος της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Αγία Νάπα.