Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτα να τακτοποιηθούν τα του οίκου μας

Πρώτα να τακτοποιηθούν τα του οίκου μας

savevski


Ακριβώς αυτό που αναμέναμε απάντησε ο Τόνι Σαβέφσκι όταν ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά: “Πρώτα πρέπει να τακτοποιήσουμε αυτά που έχουμε μπροστά μας και μετά ανάλογα θα κινηθούμε”.

Το τι εννοούσε ο Τόνι μπορεί να ερμηνευθεί με διάφορους τρόπους. Μπορεί κάποιος να θεωρησει ότι μιλάει για τους παίκτες που είναι τραυματίες, μπορεί να μιλάει για παίκτες που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και ίσως δεν θέλουν να βρίσκονται εδώ, μπορεί τέλος να μιλάει καθαρά για το οικονομικό. Θεωρούμε ότι μιλάει για όλα μαζί τα δεδομένα, με περισσότερο βάρος όμως, στο οικονομικό.

Το γράψαμε και χθες, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να παρασυρθεί, ούτε να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού. Αν τα οικονομικά της το επιτρέψουν, και αν αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, τότε θα γίνει μεταγραφή. Προς το παρών υπάρχει μόνο μια ανοικτή θέση (έχει αποχωρήσει ο Παβίτσεβιτς και οι πληροφορίες μας λένε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προβεί στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να μπορεί να κάνει αλλαγή το Γεννάρη), έτσι μπορούμε να μιλάμε για μια μόνο μεταγραφή. Και το τονίζουμε ξανά, ΑΝ το επιτρέπουν οι συνθήκες. Πρώτα να λύσουμε αυτά που έχουμε μπροστά μας.