Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ράσκο αντί Αντράντε, αλλά ο Φρέντι;

Ράσκο αντί Αντράντε, αλλά ο Φρέντι;

img_9574


Με ένα πρόβλημα και ένα πονοκέφαλο περισσότερα καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Εθνικού ο Τόνι Σαβέφσκι. Στις δεδομένες απουσίες των Αβραάμ, Αγκουϊάρ, Λεόνι, Εφραίμ (δύσκολο να προλάβει), ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Αντράντε, πάνω που έδενε τέλεια με τον Ντανιέλσον.

Η λύση στο πρόβλημα, είναι προφανής, τη θέση του θα πάρει ο Ρασίντ Αλαμπί, ο ποδοσφαιριστής που έτσι κι αλλιώς τον είχε αντικαταστήσει στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα. Η θέση που πονοκεφαλιάζει όμως ο Τόνι, είναι αυτή του επιθετικού. Ο Φρέντι ήταν φορμαρισμένος πριν το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Σαβέφσκι όμως, θεώρησε σωστό να ψαξει τους τρόπους να “κερδίσει” τονΑντρέ Άλβες. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε γκολ, έδωσε ασσίστ και έκανε τη ζωή του Σαβέφσκι δύσκολη, με την καλή έννοια.

Επιπρόσθετα, είναι δύσκολο να τους χωρέσει μαζί στην εντεκάδα: ο Ασσίς έκρυβε τη μπάλα, ο Σκέμπρι ήταν πολύ καλός και σκόραρε, ε για τον Χριστοφή και μόνο που το αναφέρουμε αισθανόμαστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Στο τέλος της ημέρας καταλήγουμε στο ερώτημα: θα ξεκινήσει με τον Φρέντι ή τον Άλβες ο Σαβέφσκι; Γρίφος για δυνατούς λύτες…