Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαβέφσκι: “Αυτό συμβαίνει όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου”

Σαβέφσκι: “Αυτό συμβαίνει όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου”

sak_0496


Περισσότερη πίστη θα πρέπει να έχει η ομάδα του, όπως δήλωσε με το τέλος της αναμέτρησης ο Τόνι Σαβέφκσι. Ο Σκοπιανός τεχνικός είπε πως οι παίκτες πρέπει να είναι πιο ουσιαστικοί για να μην έρχεται μετά το άγχος.

Τόνι Σαβέφσκι: Αν στην επανάληψη είχαμε συνέχεια και απόδοση όπως στο πρώτο ημίχρονο και λίγη τύχη παραπάνω να τελειώσουμε τις φάσεις, δεν θα λέγαμε ότι στο τέλος το κάναμε ντέρμπι και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει για ένα καλό αποτέλεσμα. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια, γιατί δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό. Το είπα ξανά. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο, να είμαστε πιο ουσιαστικοί και να κάνουμε περισσότερα γκολ και να μην αγχωνόμαστε και εμείς και ο κόσμος μας. Εύχομαι και εγώ καλές γιορτές και ο καθένας από εμάς να τον φωτίσει όσο γίνεται ο Θεός σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Στηβ Κων/δης:  Θέλω να ευχηθώ σ΄όλους καλά Χριστούγεννα. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεν είχαμε το ξεκίνημα που θα ήθελα. Αυτή τη φορά δώσαμε δύο τέρματα και όταν χάνεις 2-0 από την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ίσως αν είχαμε λίγη τύχη μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε.