Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Σημαντικό που κερδίσαμε, ενώ δεν παίξαμε τόσο καλά”

“Σημαντικό που κερδίσαμε, ενώ δεν παίξαμε τόσο καλά”

pavloss


Δηλώσεις στο Sport-fm έκανε ο Παύλος Χρυσάνθου και μίλησε για όλους και για όλα! Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας μας, το γεγονός πως θα χάσει το Σοάρες για ένα μήνα, αλλά και το οικονομικό. Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Σαλαμίνας

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας. Πέραν του ότι ήταν η πρώτη εκτός, φτάσαμε τις τρεις σερί νίκες. Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλός. Είναι πολύ σημαντικό που ενώ δεν ήμασταν τόσο καλοί χθες, στο τέλος με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σοάρες πήραμε το τρίποντο. Το δικαιούταν ο Σοάρες το γκολ, το δοκίμασε αρκετές φορές και ήταν άτυχος. Απέδειξε αυτό που λέμε ότι πρέπει να δίνουμε πίστωση σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Ο Σοάρες έδειξε πόσο σημαντικός είναι για τη φετινή Ομόνοια»

Για την απουσία του Μάρκο με την αρχή του χρόνου

«Θα το δούμε, παρόλο που είναι δύσκολο να μιλήσουμε για ενίσχυση, λόγω των οικονομικών. Η απουσία του θα είναι ένα ακόμα πλην αφού είναι και οι τραυματισμοί».

Για το πάθος των παικτών

«Προσπαθούν να τα δίνουν όλα. Θέλαμε τη νίκη και είναι σημαντικό όταν δεν σου βγαίνουν κάποια πράγματα μέσα σε ένα παιχνίδι να έχεις πίστη και να τα καταφέρνεις στο τέλος».

Για τη φάση του Γκρέι

«Από τη στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής, οτιδήποτε άλλο θεωρείται ως μη γενόμενο. Δεν μπορεί να μιλάμε για ακυρωθέν γκολ».

Για τις οικονομικές δυσκολίες

«Είναι δεδομένο πως αυτό το θέμα καθυστερεί κάποιες εξελίξεις. Το πιο σημαντικό είναι να διασφαλίσουμε το μέλλον του σωματείου. Οι φίλοι της ομάδας έχουν το δικό τους ρόλο να διαδραματίσουν. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να βγούμε από το τέλμα. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα γιατί έχει αρετές».