Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο -16, Δευτέρα, με βροχές, 4292 εισιτήρια…Μόνο ο ΛΑΟΣ

Στο -16, Δευτέρα, με βροχές, 4292 εισιτήρια…Μόνο ο ΛΑΟΣ


Πριν την έναρξη του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν στο -16. Ο καιρός δεν ήταν καλός, ήταν κρύο ενώ έπεφτε και βροχή. Στο μυαλό του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να στριφογυρίζει το χρέος, κάμποση οργή και κάμποσα ΓΙΑΤΙ; Γύρω στις 19:00 όμως, κοντά στις 5000 κόσμος στο γήπεδο. Τα εισιτήρια, 4292. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ!

Και το λέμε έχοντας πλήρη επίγνωση του τι λέμε. Γιατί άλλοι, γνωστοί καναπέδες που ξαφνικά την είδαν υπεροπαδοί μετά το Champions League, όταν πριν λίγα χρόνια ήταν σε παρόμοια κατάσταση με την τωρινή μας, έκοψαν 28 εισιτήρια. Για τους ίδιους, ο εκπρόσωπος τύπου τους, έλεγε πως “αν είμασταν εμείς στο -15, το γήπεδο θα έμοιαζε με το Α νεκροταφείο Αθηνών”. Δεν θα μάθετε ποτέ πως νιώθουμε για αυτή την ομάδα, για αυτή την ίδεα!

Οι οργανωμένοι μας μάλιστα, δεν έμειναν στην παρουσία, φρόντισαν να περάσουν και μηνύματα. Δύο πανό, που σου σηκώνουν την τρίχα κάγκελο. Το πρώτο έγραφε απλά “ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ” και έστελε μήνυμα πως ξέρουμε πως έρχονται δύσκολοι καιροί, αλλά εμείς θα είμαστε εκεί, δίπλα της. Το δεύτερο, μια αντιγραφή ενός πανό των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την δεκαετία του 80′ : “ΠΑΡΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΑ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”. Οι καιροί είναι δύσκολοι, εμείς όμως δεν χανόμαστε. Εδώ θα είμαστε, μέχρι να γυρίσουμε τον τροχό. ΟΜΟΝΟΙΑ!

sak_0634