Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Το Σάββατο θέλουμε ένα γεμάτο ΓΣΠ” (audio)

“Το Σάββατο θέλουμε ένα γεμάτο ΓΣΠ” (audio)

img_7993


Ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε το απόγευμα στο Ράδιο Πρώτο για την χθεσινή νίκη της ομάδας μας επί της Αγίας Νάπας αλλά για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό.

Για τη νίκη επί της Αγίας Νάπας:
«Πολύ σημαντική νίκη, τέταρτη συνεχόμενη. Έχει επιδράσει θετικά στην ψυχολογία τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και τους κόσμου μας. Οι συνεχόμενες νίκες μας δίνουν μια δυναμική ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό στο ΓΣΠ. Ήταν μια νίκη με τρία πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ. Θετικό είναι ότι για τρίτο συνεχόμενο ματς δεν δεχόμαστε γκολ. Κρατάμε την πειθαρχία και την θέληση των παικτών μας. Κρατάμε επίσης την καλή παρουσία του Αντρέ Άλβες. Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει πίσω από αυτά που μπορεί να προσφέρει. Πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ. Η παρουσία όλων μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Θα παραμείνουμε στην φιλοσοφία του προπονητή μας, δηλαδή όσο υπάρχουν βαθμολογικές ελπίδες θα κυνηγούμε τον στόχο μας. Σκεφτόμαστε μόνο τον Εθνικό και πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Αντράντε:
«Θα περάσει αύριο από εξετάσεις. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Εθνικό. Θα πούμε περισσότερα αύριο. Το θετικό είναι ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του κόσμου στον επόμενο αγώνα:
«Είμαστε αισιόδοξοι ότι το Σάββατο θα έχουμε πολύ κόσμο στο ΓΣΠ. Θα καταθέσουμε αίτημα για μειωμένη τιμή για να βοηθήσουμε τον κόσμο που ταλαιπωρείται από την οικονομική κρίση. Δεν θέλουμε να λείπει κανείς. Θέλουμε να παίξουμε σε ένα γεμάτο ΓΣΠ και  να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».