Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το ταβάνι είναι ο ουρανός, Δημήτρη

Το ταβάνι είναι ο ουρανός, Δημήτρη

img_0234


Τελικά δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε και γράφουμε για άλλη μια φορά μες τη χρονιά για τον Δημήτρη Χριστοφή. Για να μην αντισταθούμε φυσικά, ρόλο έπαιξε και η απίστευτη ωριμότητα με την οποία διαχειρίζεται μέχρι στιγμής τη χρονιά που κάνει ο ίδιος ο Τζίμης.

Κατά την άποψη του γράφοντα, ο Χριστοφή δεν είναι μόνο ο κορυφαίος παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος, αλλά και του πρωταθλήματος.  Η ψεσινή του εμφάνιση ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, αφού το ανέβασμα του είναι συνεχές και σταθερό. Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ασυγκράτητος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε τουλάχιστον 6 μεγάλες ευκαιρίες στις οποίες είχε συμμετοχή. Κρίμα που δεν σκόραρε, αλλά πλέον αυτό μικρή σημασία έχει.

Ο Χριστοφή είναι το καλύτερο παράδειγμα, πως η εξέλιξη και η βελτίωση ενός ποδοσφαιριστή δεν σταματάει ποτέ αν αυτός είναι εργατικός και καλός επαγγελματίας. Από τα 23 στα 24 του, βελτιώθηκε περισσότερο από ότι την περίοδο που συνήθως αναπτύσσονται οι νεαροί. Και δείχνει διάθεση να βελτιωθεί κι άλλο.Κανείς δεν μπορεί ξέρει που είναι το ταβάνι του, εμείς τολμούμε να πούμε όμως πως με τα προσόντα που διαθέτει, είναι πολύ ψηλά, ψηλότερα από ότι ίσως να σκέφτεται και ο ίδιος.

Οφείλουμε πάντως να πούμε κάτι: η εικόνα που βλέπουμε φέτος δεν είναι τυχαία, αλλά προϊόν σκληρής δουλειάς. Ο Χριστοφή δουλεύει έξτρα μετά τις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του τεχνικού τημ, με σκοπό να βελτιώσει κάποια αδύνατα σημεία του. Το ίδιο θα κάνουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές και πρέπει οι μικροί να παραδειγματιστούν: αν θα γίνουν από καλοί παίκτες, παικταράδες, αν θα παίξουν μπάλα, με τον Σαβέφσκι είναι που θα το κάνουν. Ας εκμεταλλευτούν την ευκαιρία τους.