Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χριστόφορος ο τρίτος!

Χριστόφορος ο τρίτος!


Η φετινή χρονιά μόνο ιδανική δεν είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού βρίσκεται την 6η θέση και 13 βαθμούς πίσω από τη κορυφή. Κι όμως υπάρχουν και τα θετικά. Το πιο σημαντικό, είναι ότι βλέπουμε παίκτες από την ακαδημία μας να παίρνουν αγωνιστικά λεπτά.

Ο Χριστόφορος Χαραλάμπους έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής από τα σπλάχνα της ομάδας, που παίρνει επίσημο χρόνο συμμετοχής φέτος με το τιμημένο τριφύλλι στο στήθος. Είχαν προηγηθεί ο Χάρης Κυριάκου και ο Μάριος Δημητρίου. Ο Χριστόφορος και ο Μάριος φυσικά έπαιξαν μόνο μερικά λεπτά, είναι βέβαιο όμως πως θα τους παρουσιαστούν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια. Φτάνει να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο.

Υπάρχει άλλωστε πλέον και το παράδειγμα του τρίτου της παρέας, του Χάρη Κυριάκου. Είχε παίξει μόνο 2-3 λεπτά κόντρα στην Αλκή, δούλευε όμως σκληρά και με τη παρουσία του στις προπονήσεις φώναζε εδώ και καιρό “έτοιμος”. Είμαμε γράψει και πριν το χθεσινό παιχνίδι πως τον τελευταίο καιρό ήταν εξαιρετικός στην προπόνηση και έπαιρνε πολλά μπράβο από τους συμπαίκτες και τον προπονητή του. Χθες τα μπράβο αφορούσαν επίσημο αγώνα και μάλιστα ολόκληρο ενενηντάλεπτο! Τον ίδιο δρόμο, της σκληρής δουλειάς και της υπομονής πρέπει να ακολουθήσουν και ο Μάριος με το Χριστόφορο (που είναι άλλωστε πιο μικροί) αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που είναι ήδη πάνω στην πρώτη ομάδα και όσα φιλοδοξούν να φτάσουν μια μέρα εκεί.