Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άνετη κι ωραία!

Άνετη κι ωραία!

img_9575


Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ επεκράτησε άνετα της Αγίας Νάπας με 0-3. Πολλά τα θετικά σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, πιο σημαντικό από όλα όμως το γεγονός πως ο Αντρέ Άλβες είχε καλή παρουσία, αφού δημιούργησε ένα γκολ και σκόραρε επίσης ένα.

Α’ ημίχρονο

Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, ευτύχησε να μπει προηγούμενη στο σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 8′ με το Χριστοφή να μπαίνει στη περιοχή και τον Ζάγιατς να τον προλαβαίνει. 4 λεπτά αργότερα καταπληκτική μπαλιά του Ασσίς στο Λέο που βγαίνει φάτσα με τον αντίπαλο πορτιέρο, ο Πολωνός όμως βγαίνει νικητής. Στο 16′ ο Σοάρες έπιασε καλή κεφαλιά μετά από σέντρα του Χάρη Κυριάκου, η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Στο 29′ μετά από φάουλ του Σοάρες, η μπάλα καταλήγει στον αφύλακτο Λεάντρο, λίγο όμως πριν σκοράρει, ο Ζάγιατς ακουμπάει τη μπάλα και πάει άουτ. Τελικά το γκολ ήρθε στο 32 και ήταν όμορφο. Ο Χάρης Κυριάκου πέρασε στον Άλβες που έδωσε συρτή μπαλιά στον Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος με υπέροχο τακουνάκι άνοιξε το σκορ! Δυο λεπτά αργότερα, ο Άλβες φεύγει τετ α τετ, συλλαμβάνεται όμως σε θέση οφσάιντ σε μια οριακή φάση. Στο 44′ η ΟΜΟΝΟΙΑ αναπτύσσεται υπέροχα, ο Σκαραμοτσίνο από αριστερά βγάζει σέντρα, πριν σκοράρει όμως ο Χριστοφή, τον προλαβαίνει αμυντικός. Η Αγία Νάπα έφτιαξε μόνο μια φάση, παρολίγο όμως να τιμωρήσει. Ο Σέρτζιο έκανε το σουτ, ο Λεβίτα απόκρουσε ασταθώς, και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Β’ ημίχρονο

Την ίδια ακριβώς εικόνα είχε για λίγα λεπτά ο αγώνας, στο 53′ όμως άλλαξαν όλα. Στο λεπτό εκείνο, ο Άλβες σκόραρε και τελείωσε το παιχνίδι. Ήταν μια φανταστική μπαλιά του Νούνο Ασσίς στον Χριστοφή, που κοντρόλαρε, μπήκε στη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Άλβες. Ο Βραζιλιάνος προς κενής εστίας δεν λάθεψε και 0-2! Μόλις ένα λεπτό αργότερα, ο Άλβες είχε νέα ευκαιρία, προσπάθησε όμως να κρεμμάσει τον Ζάγιατς και δεν του βγήκε. Στο 57′ η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε ξανά με τον Ασσίς, το γκολ όμως ακυρώθηκε κακώς σαν οφσαίντ. Στο 64′  απίστευτη χαμένη ευκαιρία με τον Αλαμπί από το ένα μέτρο χωρίς τερματοφύλακα να στέλνει τη μπάλα πίσω. Τελικά το 0-3 ήρθε στο 69′ με τον Χριστοφή να κάνει φανταστική προσπάθεια στην άμυνα, να βγάζει μπαλιά 30 μέτρων στον Ντανιέλσον και με σπριντ να ξεμαρκάρετε στο ύψος της μεγάλης περιοχής! Ο Ντανιέλσον του έδωσε τη μπάλα και ο Χριστοφή με άψογο σουτ πέτυχε το γκολ! Από το σημείο αυτό και μετά ο ρυθμός έπεσε, αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες. Το σκορ δεν άλλαξε, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε με άνεση και στυλ τους τρεις πόντους.

Συμπερασματικά

Η ψυχολογία φτιάχνει, οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε πλήρως, δεν άφησε την Αγία Νάπα να πιστέψει σε κανένα σημείο και πήρε άνετα τη νίκη. Απαιτείται τώρα συνέχεια, επόμενος αντίπαλος η Άχνα.