Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λέο: «Συνειδητοποιούμε την προσπάθεια»

Λέο: «Συνειδητοποιούμε την προσπάθεια»

img_9108


Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής συνάντησης που έγινε στο «Ηλίας Πούλλος», ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας με επικεφαλής τον προεδρεύοντα, Στέλιο Μυλωνά, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, ο αρχηγός της ομάδας μας, Λεάντρο, παραχώρησε σύντομες δηλώσεις στην επίσημή μας ιστοσελίδα.
Στην αρχική του τοποθέτηση επεσήμανε: «Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που υπάρχουν γενικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Γνωρίζουμε πως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας προσπαθούν ακατάπαυστα για να επιλύσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα, έχοντας σαν μοναδικό στόχο το καλό της Ομόνοιας».
Έπειτα, ο Λεάντρο εξέφρασε την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών προς το Διοικητικό Συμβούλιο: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές εμπιστευόμαστε το Διοικητικό Συμβούλιο και συνεχίζουμε την δική μας προσπάθεια, με την ίδια αφοσίωση που επιδεικνύουμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας».
Τέλος, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν στρέψει την προσοχή στην αναμέτρηση με την Αγία Νάπα: «Η προσοχή μας είναι επικεντρωμένη στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην Αγία Νάπα. Θέλουμε να κερδίσουμε, να χαρίσουμε τη νίκη στον κόσμο της Ομόνοιας και έπειτα να δούμε τον επόμενό μας αντίπαλο».
www.omonoia.com.cy