Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τον πίστεψε, τον δικαίωσε…

Τον πίστεψε, τον δικαίωσε…

img_9522b
Είχαμε γράψει και στο παρελθόν, πως ο Σαβέφσκι προσπαθούσε να δώσει κίνητρα στον Αντρέ Άλβες, να τον “κερδίσει” κατά κάποιον τρόπο αφού τον θεωρεί ένα εξαιρετικό παίκτη που πρέπει να μπει στην ομάδα. Αφού τον άφησε στον πάγκο για δυο αγώνες, τον χρησιμοποίησε κόντρα στη Σαλαμίνα σαν αλλαγή και σήμερα τον ξεκίνησε, δείχνοντας του πως πιστεύει στην αξία του.


Ο Αντρέ Άλβες, τον δικαίωσε. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, φάνηκε να ζει έντονα ένα παιχνίδι. Κυνήγησε κάποιες χαμένες μπαλιές, προσπάθησε να μπαίνει στις φάσεις και το σημαντικότερο είναι πως έκανε τη δουλειά του! Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο παίκτης που δημιούργησε το γκολ με το οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε μπροστά στο σκορ. Πάλεψε μια χαμένη μπαλιά, για να καταλήξει η μπάλα στον Χάρη Κυριάκου και στην συνέχεια όταν την δέχτηκε ξανά, σέρβιρε στον Σκάμπρι. Στο δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σωστά και τελείωσε την έτοιμη φάση που του σέρβιρε ο Χριστοφή.

Δεν είναι ότι ο Αντρέ έθελξε με την εμφάνιση του, δεν το έκανε. Ήταν όμως εκεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε επιθετικό και σκόραρε! Είτε είναι εύκολο το γκολ που πέτυχε, είτε όχι, η δουλειά του αυτή είναι και η ομάδα τον έχει μεγάλη ανάγκη. Μακάρι να κτίσει σε αυτό το τέρμα, να συνεχίσει να ανεβαίνει, να μας υπενθυμίσει όλους τους λόγους που τον αποκτήσαμε.

Κάτι άλλο που πρέπει να τονίσουμε, ήταν ο τρόπος που υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του το γκολ. Οι αναπληρωματικοί σε εκείνο το λεπτό Ζοάο Άλβες, Ρενάτο Μαργκάσα και Φρέντι Ντο Σάντος αγκάλιασαν τον Αντρέ και του φώναξαν “Vamos vamos vamos” (Πάμε πάμε πάμε). Γνωρίζουν και οι ίδιοι πόσο σημαντικό είναι να βρει ο Βραζιλιάνος τον εαυτό του.