Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απαράδεκτοι!

Απαράδεκτοι!

0img_4379


Είναι από τις ελάχιστες φορές που θα κακίσουμε τη στάση μας, του κόσμου, αλλά νιώθουμε πως πρέπει! Πρέπει γιατί σε αυτή την περίπτωση είμαστε απαράδεκτοι.

Φωνάζαμε δικαίως, να ανοίξουν οι πόρτες, να γίνουν μέλη! Όταν οι πόρτες άνοιξαν, ενώ φώναζαν χιλιάδες τόσο καιρό, αίτηση για μέλη συμπλήρωσαν μόνο μερικές 100άδες. Εγκρίθηκαν σχεδόν όλοι, ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς όλοι για την έγκριση τους ή την απόρριψη τους. Και σήμερα διαβάζουμε στην ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Προς ενημέρωση αναφέρεται ότι από τις 261 αιτήσεις μελών που εγκρίθηκαν μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2012, μόνο 120 άτομα έχουν προσέλθει στο Σωματείο για να καταβάλουν την συνδρομή τους και να εγγραφούν ως μέλη.”

Είμαστε σχεδόν σίγουροι πως ένα ποσοστό από αυτούς είναι απογοητευμένο από τα προβλήματα και με αυτό πρόσχημα δεν πλήρωσαν τη συνδρομή. Είμαστε επίσης σίγουροι, πως άλλοι απλά αμέλησαν. Η ουσία όμως είναι πως ούτε τα μισά άτομα που εγκρίθηκαν δεν πλήρωσαν τις συνδρομές τους και αν δεν το κάνουν, στις 27 Ιανουαρίου, τα νέα μέλη, οι νέες απόψεις, θα είναι μόνο 120. Τελικά θέλουμε, ή δεν θέλουμε να έχουμε ουσιαστικό λόγο στα πεπραγμένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Και απογοητευμένοι να είμαστε, για να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας, για να κάνουμε κριτική στην γενική συνέλευση, πρέπει να τακτοποιήσουμε τις οφειλές μας, το πράγμα είναι απλό! Τόσο καιρό φωνάζαμε να έχουμε λόγο και τώρα που μας τον δίνουν, δεν πληρώνουμε τη συνδρομή…