Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελπίδες για Ντανιέλσον και Αγκουϊάρ

Ελπίδες για Ντανιέλσον και Αγκουϊάρ

img_2465


Ελπίδες πως ο Τόνι Σαβέφσκι θα έχει στη διάθεση του τους Ντανιέλσον και Μπρούνο Αγκουϊάρ υπάρχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι δυο περιπτώσεις είναι ασφαλώς διαφορετικές και οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν όντως προλαβαίνουν.

Ξεκινώντας από το Ντανιέλσον, τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στις 2 Ιανουαρίου. Για κάποιο διάστημα ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ εδώ και 10 μέρες κάνει ατομικό έτσι ώστε να μην μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση. Αν μέχρι την Τετάρτη καταφέρει να ακολούθήσει έστω ένα κομμάτι του κανονικού, θα είναι στην αποστολή.

Όσον αφορά τον Αγκουϊάρ έλειψε για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού. Από την περασμένη εβδομάδα ακολουθεί κομμάτι του κανονικού και σήμερα θα προσπαθήσει να το βγάλει όλο. Με δεδομένη την απουσία του Μαργκάσα, ο Σαβέφσκι θα ήθελε οπωσδήποτε να τον έχει στη δεκαοκτάδα.

Ασφαλώς για εντεκάδα είναι μάλλον ανούσιο να μιλάμε. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δύσκολα αλλάζει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους 3 του άξονα. Οπωσδήποτε όμως ο Τόνι να θα νιώθει πιο άνετα αν τους έχει μαζί του στον πάγκο.