Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με Αβραάμ και Ράσκο στη Λάρνακα

Με Αβραάμ και Ράσκο στη Λάρνακα


Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Ρασίντ Αλαμπί και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Πάντως ο Τόνι Σαβέφσκι για καλό και για κακό έχει πάρει στο ξενοδοχείο και τον μικρό, Χριστάκη Κωνσταντίνου. Στην αποστολή μετά από πάρα πολύ καιρό βρίσκεται και ο Αντρέας Αβραάμ.

Το αυριανό παιχνίδι μετά και τη νίκη της ΑΕΛ επί του Απόλλωνα, είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους πράσινους, η προετοιμασία τους οποίους ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση.  Ο προπονητής της ομάδας μας, Τόνι Σαβέφσκι, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους ακόλουθους 18 παίκτες:

Οχάντ Λεβίτα, Τζόνι Λεόνι, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Χάρης Κυριάκου, Ντανιέλσον Φερέιρα, Ρασίντ Αλαμπί, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Άλβες, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστάκης Κωνσταντίνου, Λεάντρο Μαρκολίνι, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Γιώργος Εφραίμ, Αντρέας Αβραάμ και Δημήτρης Χριστοφή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπρούνο Αγκουιάρ και Ζοάο Πάολο Αντράντε, ο αγωνιστικά ανέτοιμος Γιουβάλ Σπούνγκιν, ο Μάρκο Σοάρες που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, όπως και οι νεαροί Μάκης Γιαννίκογλου, Σταύρος Χριστούδιας, Μάριος Δημήτριου, Γιάννος Ιωάννου,  Αντρέας Παναγιώτου και Παναγιώτης Θεράποντος.