Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική

Να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική

img_9797


Η ψυχολογία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στα ύψη, αφού τον τελευταίο καιρό παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχασε στο ντέρμπι από το Αποέλ παρότι με 10 παίκτες, ενώ ο Σαβέφσκι μετράει αρκετές επιστροφές. Την ίδια στιγμή ο αιώνιος μας παραπαίει και ο επόμενος αντίπαλος μας έρχεται στο ΓΣΠ από αρνητικό αποτέλεσμα και αφού τα βρήκε μπαστούνια μέχρι να προκριθεί στο κύπελλο, κόντρα στην Αλκή.

Παρότι η χρονιά μέχρι στιγμής ήταν πολύ δύσκολη, η δυναμική σε αυτή τη καμπή είναι με το μέρος μας. Επιβάλλεται να την εκμεταλλευτούμε, επιβάλλεται να σπάσουμε το αήττητο της Ανόρθωσης και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε παρόμοιες ευκαιρίες και τις πετάξαμε στον κάλαθο των αχρήστων, τώρα είναι η καλύτερη ώρα να δείξουμε πως η θέση μας είναι πολύ πιο ψηλά.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως δεν υπάρχει ομάδα που να έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε καν η πρωτοπόρος και πιο σοβαρή όπως φαίνεται Ανόρθωση. Στο τέλος όμως αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην καλύτερη της φάση από την αρχή της χρονιάς και οφείλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική.