Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρόνος σε νεαρούς, ή σε αυτούς που τον έχουν ανάγκη;

Χρόνος σε νεαρούς, ή σε αυτούς που τον έχουν ανάγκη;

img_9534


Το 0-2 του πρώτου παιχνιδιου δεν εξασφαλίζει την πρόκριση για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά σίγουρα ελαχιστοποιεί τις ελπίδες που έχει η Άχνα. Έτσι κι αλλιώς ο Εθνικός ενδιαφέρεται πρότιστα για το πρωτάθλημα, ενώ αν οι πράσινοι παρουσιαστούν σοβαροί, η πρόκριση θα έρθει.

Τονίζουμε ξανά πως θα χρειαστεί συγκέντρωση και πειθαρχεία για να έρθει η πρόκριση. Σίγουρα όμως, λόγω του σκορ ο Σαβέφσκι μπορεί να δώσει χρόνο σε παίκτες που τον έχουν ανάγκη. Θεωρούμε σχεδόν δεδομένο πως θα ξεκινήσει για παράδειγμα ο Εφραίμ, ο Αβραάμ, ο Αντράντε, ενώ το πιο πιθανόν είναι να ξεκινήσει ξανά και ο Ζοάο. Την ίδια στιγμή λογικά θα ξεκουραστούν παίκτες όπως ο Λεάντρο και ο Χριστοφή. Το μικρό ρόστερ δυσκολεύει την προσπάθεια ξεκούρασης, αλλά κάποιοι θα πάρουν ανάσες.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε είναι αν θα πάρουν και αγωνιστικά λεπτά κάποιοι από τους νεαρούς. Χαραλάμπους, Δημητρίου, Ρουσιάς και Γιαννίκογλου είναι οι επικρατέστεροι να βρεθούν αποστολή, αν όντως ξεκουραστούν πρωτοκλασάτοι, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που περιμένουν τη σειρά τους! Αν το σκορ εξελιχθεί όπως αναμένεται, δεν αποκλείεται ο Ονησίφορος να ντεμπουτάρει και άλλοι μικροί να πάρουν χρόνο.