Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλάζει στάση η ΟΜΟΝΟΙΑ

Αλλάζει στάση η ΟΜΟΝΟΙΑ

ant1


Το να γράφονται κάποια πράγματα που δεν ευσταθούν για μεταγραφές, είναι κάτι που γίνεται σε όλο το κόσμο, έτσι και στην Κύπρο. Μπορεί επίσης να κάνει μόνο περιορισμένη ζημιά. Τον τελευταίο καιρό όμως, είχαν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα ή παρασκήνια για το φημολογούμενο δάνειο που προσπαθεί να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δημοσιεύματα που σύμφωνα με τη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ευσταθούσαν και που εκνεύρισαν τους παράγοντες της ομάδας μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν αλλάζει στάση. Άλλαξε ήδη βασικά, αφού προ ημερών στάλθηκε επιστολή σε συγκεκριμένο μέσο που φιλοξενούσε δημοσίευμα σχετικά με το δάνειο. Σε αυτήν τονιζόταν ότι οι πληροφορίες που περιέχονταν στο δημοσίευμα είναι ψευδείς, ενώ παράλληλα αμφισβητήθηκε και οι προθέσεις του. Τέλος γινόταν ξεκάθαρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει σε όποια μέτρα χρειαστεί προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της.

Προφανώς δεν υπάρχει οποιαδήποτε κόντρα με το εν λόγω μέσο, ούτε είναι θέμα αποκλειστικά του συγκεκριμένου μέσου. Απλά η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε να χειρίζεται με αυτό τον τρόπο από τώρα και στο εξής παρόμοια θέματα. Τέτοιες επιστολές θα σταλούν προς οποιοδήποτε μέσο, προσβάλει ηθελημένα ή άθελα με λανθασμένες πληροφορίες το σωματείο.

Το θέμα του δανείου ειδικά είναι ιδιαίτερα σοβαρό και θεωρούμε πως η αλλαγή στάσης ήταν επιβεβλημένη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προστατευθεί πάση θυσία από κουτσομπολιά ή ακόμα και εσκεμμένα άρθρα που πιθανόν να προσβάλουν την αξιοπιστία της, χωρίς φυσικά να υπονοούμε ότι το άρθρο για το οποίο στάλθηκε η επιστολή ήταν τέτοιο.