Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν δεν γίνουν τώρα οι μεταγραφές, ας μην γίνουν καθόλου

Αν δεν γίνουν τώρα οι μεταγραφές, ας μην γίνουν καθόλου


Δεν τρελαθήκαμε, βλέπουμε και μεις πως η ΟΜΟΝΟΙα έχει προβλήματα και στην ποιότητα και στην ποσότητα. Βλέπουμε κι εμείς πως η ενίσχυση είναι επιβεβλημένη, σε περισσότερες από μια θέση και σε κάποιες χρειάζονται εντεκαδάτοι. Την ίδια στιγμή όμως βλέπουμε και πως τους θέλουμε ΤΩΡΑ αλλά και πως τα οικονομικά δεν μας δίνουν και πολύ χώρο για ελιγμούς.

Και ας γίνουμε ξεκάθαροι, δεν ασκούμε καν κριτική, για το γεγονός πως μπήκαμε ήδη στον κύκλο των ντέρμπι, με το ενδεχόμενο να παίξει κεντρικός αμυντικός ο Σκαραμοτσίνο να είναι ορατό, όταν δεν έχεις χρήμα, δεν μπορείς να σπάσεις συμβόλαια, δεν μπορείς να πάρεις παίκτες. Κριτική θα θέλαμε να ασκήσουμε για τους λόγους που είμαστε εδώ, το έχουμε κάνει στο παρελθόν αλλά δεν είναι της ώρας, άλλωστε οι 27 είναι κοντά. Απλά βλέπουμε απόλυτα ρεαλιστικά τα πράγματα: αν δεν πάρουμε παίκτες τώρα που τους έχουμε ανάγκη, τι να τους κάνουμε τέλος του Γεννάρη;

Ονόματα ακούσαμε αρκετά, κάποια μας κάνουν, κάποια έχουν ρίσκο. Η άποψη μας είναι πως πρέπει να φορτσάρουμε για τι 2 θέσεις που κάνει καραμπάμ πως θέλουμε και ποιότητα και ποσότητα και τα άλλα μπορούν να περιμένουν, ακόμα και μέχρι το καλοκαίρι. Μεταγραφές για χάρην των μεταγραφών προφανώς δεν μας παίρνει να κάνουμε. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε μεταγραφές ουσίας, ας μην παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας κι ας μας πει η διοίκηση ακριβώς πως έχει το πράγμα.