Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται

ns017372


Το αίσθημα που επικρατεί ανάμεσα στους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και ενώ πλησιάζουν τα ντέρμπι, είναι πως αυτά τα παιχνίδια μας τα χρωστάει η τύχη, αφού στον πρώτο γύρο αντί για 4 νίκες που δικαιούμασταν, πήραμε 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Είναι όντως γεγονός πως πήραμε πολύ λιγότερα από όσα αξίζαμε, η τύχη όμως δεν πρόκειται να μας δώσει το παραμικρό!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ορίζει την τύχη της, ειδικά η ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε επί Σαβέφσκι να αψηφά τις απουσίες, να επιβάλλεται του αντιπάλου, να φτιάχνει σωρεία ευκαιριών. Και αυτά δεν τα είδαμε μόνο με μικρούς αντιπάλους, τα είδαμε και σε όλα τα ντέρμπι. Αποκλειστικά από τους πράσινους του Σαβέφσκι εξαρτάται το αποψινό παιχνίδι, κι ας έχει χρήσει τον αντίπαλο φαβορί ο κόουτς λόγω βαθμολογικής θέσης! Αν οι ποδοσφαιριστές του παίξουν στο 100% των δυνατοτήτων τους και κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ, η ΑΕΚ δεν έχει καμιά τύχη.

Και προφανώς, δεν υποτιμάμε την ομάδα της Λάρνακας, κάθε άλλο. Άλλωστε η πορεία της τα τελευταία 2,5 χρόνια δείχνει ότι μεγαλώνει, ότι προσπαθεί να εδραιωθεί στα πάνω στρώματα του ποδοσφαίρου. Για να φτάσει να ορίζει την τύχη της όμως σε παιχνίδια κόντρα στη βασίλισσα έχει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ορίζει την τύχη της, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δείξει απόψε με τη συμπεριφορά της αν δικαιούται να βλέπει ψηλά…