Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, υπάρχει μόνο η νίκη

Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, υπάρχει μόνο η νίκη

sak_7354


Δεν χρειάζεται φυσικά υπενθύμιση, κάθε φορά όμως που το λέει ο Σαβέφσκι μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και για μας υπάρχει μόνο η νίκη. Σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τις βλέψεις του! Κι ας διανύουμε μια δύσκολη για μας οικονομική περίοδο. Τα μεγέθη δεν αλλάζουν τόσο απλά, ούτε η δίψα για τη νίκη.

Το αήττητο της Ανόρθωσης λοιπόν και οι βλέψεις της για τίτλο είναι προβλήματα δικά της! Έρχεται στην έδρα της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού, σε ένα γήπεδο που έχει φάει αμέτρητες φάπες και πρέπει να φτύσει αίμα ακόμα και για να πάρει την ισοπαλία! Οι περσινές επιτυχίες της Κυριάς, αποτελούν απλά εξαίρεση στον κανόνα που λέει πως όταν παίζουν εναντίων μας, φεύγουν με κατεβασμένο κεφάλι. Δεν το λέμε εμείς, η ιστορία και η στατιστική το λένε! Για αυτό έχουμε τριπλάσιες νίκες στους μεταξύ μας αγώνες!

Το είπε και ο κόουτς, το γεγονός πως ο αντίπαλος μας δεν έχει δεχθεί ακόμα ήττα, όχι μόνο δεν μας φοβίζει, αλλά μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως και στον πρώτο γύρο, έπρεπε να μεσολαβήσουν μυστικοί δείπνοι, πράγματα και θαύματα για να μας κερδίσουν.