Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Είναι για να διερωτάται κανείς…»

«Είναι για να διερωτάται κανείς…»

sak_7240


Όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορείς να πανηγυρίζεις που μείωσες της διαφορά από την 4η θέση, εδώ που έφτασαν τα πράγματα όμως οι «πράσινοι» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να δώσουν όλα για να κερδίσουν μια θέση στο πρώτο γκρουπ με το τέλος της κανονικής περιόδου. Αυτό τόνισε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στο «Ράδιο Πρώτο».

«Ήταν η πρώτη νίκη σε ντέρμπι φέτος, αν και δικαιούμασταν ένα τέτοιο επίτευγμα πολύ νωρίτερα. Ήταν όμως μια σημαντική νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια των δύο ομάδων, αφού αν ήμασταν πιο εύστοχοι η νίκη μας θα ήταν μεγαλύτερη. Η ομάδα μας παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και χαιρόμαστε που ο κόσμος έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο. Βλέποντας την εικόνα της ομάδας μας εχτές, είναι για να διερωτάται κανείς πως βρισκόμαστε στην 5η θέση. Προτεραιότητα για εμάς είναι η δουλειά, η βελτίωση των αδυναμιών και η ενίσχυση των δυνατών μας σημείων».

Για τη συνέχεια: «Πολύ δύσκολο και παράξενο να μιλάμε για 4η θέση. Όμως, με αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε και μειώσαμε στους 2 βαθμούς από την ΑΕΛ και πλέον είναι σημαντικό το ντέρμπι που ακολουθεί με το Αποέλ. Τώρα όμως, βλέπουμε το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό. Μπορεί το 2-0 να εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση. Όμως εμείς θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι και να περάσουμε με δεύτερη νίκη στον επόμενο γύρο».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Ψάχνουμε για έναν μέσο που να παίζει και στο κέντρο της άμυνας. Γίνεται πολύ μελέτη και προσπάθεια για να βρούμε αυτό που θέλουμε. Προτείνονται συνεχώς παίκτες, μελετούνται πολλές περιπτώσεις, μόνο όμως αν βρούμε αυτό που θέλουμε θα προχωρήσουμε σε μετεγγραφή. Είναι ευχάριστο πάντως ότι επιστρέψαν σημαντικοί παίκτες πίσω που δίνουν επιλογές στον προπονητή μας για τη συνέχεια».