Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μάρκο VS Ασαμόα!

Μάρκο VS Ασαμόα!


Την ευκαιρία να τεστάρει για τα καλά τις δυνάμεις του θα έχει στις 2 Φεβρουαρίου ο Μάρκο Σοάρες. Εκείνη την ημέρα ως γνωστόν, το Πράσινο Ακρωτήρι θα αντιμετωπίσει την εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα Γκάνα. Η Γκάνα διαθέτει τρομερή ποιότητα στα χαφ και οι δυνάμεις του Σοάρες θα δοκιμαστούν στα άκρα!

Τι εννοούμε τρομερή ποιότητα; Μια ματιά και μόνο στο ρόστερ της Γκάνας στα χαφ τρομάζει. Και μόνο που ο Ντέρεκ Μπόατεγκ δυσκολεύεται να πάρει θέση βασικού τα λέει όλα. Η Γκάνα διαθέτει αρκετά από τα επόμενα golden boys του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Αρχίζουμε από τον Άνθονι Ανάν που είναι 24 και αγωνίζεται στην Οσασούνα σαν δανεικός από την Σάλκε. Προχωράμε στον Εμάνουελ Μπαντού, της Ουντινέζε που μπορεί να έχει ύψος μόνο 1.69 και να είναι μόνο 22, αλλά μασάει σίδερα! Και τελειώνουμε στο μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον μέσο της Γιουβέντους Κβάντο Ασαμόα. Ο διεθνής άσσος στην ιταλική ομάδα κάποιες φορές παίζει στο φτερό, στην εθνική του όμως είναι ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής.

Μεγάλη η πρόκληση λοιπόν για το Μάρκο. Αν καταφέρει να διακριθεί ξανά, κόντρα σε τόσο σπουδαίους αντιπάλους, δεν αποκλείεται συλλόγοι του εξωτερικού να κτυπήσουν το καλοκαίρι την πόρτα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.