Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να έρθει το πρώτο και βλέπουμε τα υπόλοιπα

Να έρθει το πρώτο και βλέπουμε τα υπόλοιπα

ns017164


Σε μια σείρα από ντέρμπι μπαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ και αρκετοί φίλοι έχουν αρχίσει ήδη τα μαθηματικά. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΓΣΖ και μετά κατά σειρά ΑΕΛ, Αποέλ και Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Η αρχή όμως είναι το ήμιση του παντώς γιαυτό καλά κάνουμε να συγκεντρωθούμε στον άμεσο στόχο, που είναι το διπλό στη Λάρνακα.

Πιστεύουμε κι εμείς φυσικά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάρει ακόμα και 4 νίκες σε αυτή τη σειρά από ντέρμπι. Το έδειξε άλωστε στον πρώτο γύρο όπου ήταν καλύτερη από όλους τους αντιπάλους κι ας μην κέρδισε κανένα. Είναι όμως επικίνδυνο να προτρέχουμε και να μην πάρουμε τα παιχνίδια 1 προς 1, ειδικά από τη στιγμή που είναι κόντρα στις πιο δυνατές ομάδες της Κύπρου.

Μέχρι αύριο το βράδυ, μόνο ΑΕΚ λοιπόν, από Δευτέρας μπορούμε να δούμε και την ΑΕΛ. Οι Λαρνακείς είναι μια καλή ομάδα, ο Σαβέφσκι την έχρισε φαβορί λόγω βαθμολογίας (και επικοινωνιακών παιχνιδιών προσθέτουμε) και θα χρειαστεί τα πάντα να λειτουργήσουν στην εντέλεια. Το τελικό σκορ εξαρτάται από εμάς. Μην ξεχνάμε πως στο πρώτο ματς τους παίξαμε σαν η γάτα το ποντίκι αλλά δεν βάζαμε γκολ…