Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μπει με το δεξί στη χρονιά

Να μπει με το δεξί στη χρονιά

img_0168


Καλή χρονιά να έχουμε λοιπόν. Με περισσότερες επιτυχίες, λιγότερες οικονομικές ανησυχίες. Το 2013 μπαίνει δυναμικά, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 4 ντέρμπι στη σειρά και ενδιάμεσα παιχνίδια κυπέλλου! Το πρώτο όμως, είναι για μας το πιο σημαντικό!

Είναι το πιο σημαντικό γιατί πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βλέπει τους αγώνες της ένα προς ένα, να προετοιμάζεται κατάλληλα για αυτούς και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στην επόμενη πρόκληση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Η ΑΕΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή 6 βαθμούς μπροστά μας και έχει κτίσει τη δική της δυναμική. Ενδεχόμενη επιτυχία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μάλιστα εκτός έδρας, θα την κάνει να νιώσει αρκετά άβολα και αυτήν και τους υπόλοιπους γύρω της. Γιατί από τα 4 ντέρμπι, είναι το μόνο που οι πράσινοι θα δώσουν εκτός Λευκωσίας. Και αν η ομάδα του Σαβέφσκι μπει με το δεξί στα ντέρμπι, να είστε σίγουροι πως αρκετοί θα τρομάξουν.

Να ξεχάσει λοιπόν το μεγαλύτερο κομμάτι του 2012 θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά όχι τα τελευταία παιχνίδια. Αυτά που επιβλήθηκε στον αντίπαλο, έκανε το παιχνίδι της, ικανοποίησε τον κόσμο της. Πρέπει να επαναλάβει εαυτόν, για να μπει με το δεξί στο 2013.