Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να χειριστεί το θέμα σαν μεγάλη ομάδα

Να χειριστεί το θέμα σαν μεγάλη ομάδα


Όλα τα είχαμε, ένα πιθανό σίριαλ Κασέκε μας έλειπε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε αθόρυβα να επανεντάξει στο ρόστερ της το Νοέλ Κασέκε, βασιζόμενη στην επιθυμία τόσο του προπονητή της όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Εκείνος που αντιδράει είναι ο Νίκος Λίλλης, πρόεδρος της Αλκής μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο.

Οι όποιες αντιστάσεις του κ. Λίλλη, θα κάμπτονταν αν η ΟΜΟΝΟΙΑ του έδινε τις 30 χιλιάδες ευρώ που απαίτησε προ 1 εβδομάδας όταν έγινε μια πρώτη κουβέντα. Αλίμονο όμως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώσει για ένα ποδοσφαιριστή που μέχρι πριν 4 μήνες ήταν στο ρόστερ της και συνειδητά άφησε να φύγει. Θα πρόκειται για κάκιστο μάνατζμεντ, που μόνο ερασιτεχνισμό θα βγάλει προς τα έξω.

Έτσι κι αλλιώς φυσικά και να είχε πρόθεση η ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει λεφτά, δεν τα έχει! Δεν μπορούν να σπάνε συμβόλαια οι πράσινοι και αυτή την πολιτική πρέπει να έχουν ακόμα και αν εγκριθεί το πολυαναμενόμενο δάνειο. Αν θέλει λοιπόν ο ποδοσφαιριστής να έρθει, ας τα βρει με τον πρόεδρο της Αλκής, αλλιώς η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να χειριστεί το θέμα σαν μεγάλη ομάδα και αυτό θα κριθεί από τη συμπεριφορά της και μόνο.

Όσο για το κατά πόσον μπορεί να προσφέρει λύσεις ο ποδοσφαιριστής, αυτό είναι μάλλον θέμα του Σαβέφσκι. Ο οποίος Σαβέφσκι αξιολογεί όχι μόνο βάση ποδοσφαιρικής αξίας, αλλά και προϋπηρεσίας στην ΟΜΟΝΟΙΑ και κυρίως οικονομικών δεδομένων…