Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι Χαλεπιανές, το δάνειο και ο Αβραάμ

Οι Χαλεπιανές, το δάνειο και ο Αβραάμ

img_0187


Τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις τους στη σημερινή γενική συνέλευση. Το omonoianews.com σας παρουσιάσει τις σημαντικότερες τοποθετήσεις από τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και τις απαντήσεις που δόθηκαν  από τα μέλη του Δ.Σ. προς αυτούς.

Το λόγο πήραν μέλη του Σωματείου αλλά και πρώην παράγοντες. Ο Αντρέας Φάντης ήταν ένας εξ αυτών, και είπε μεταξύ άλλων, πως «Θα στηρίξουμε τη νέα ηγεσία αλλά αυτή τη φορά η εμπιστοσύνη θα συνοδεύεται και από έλεγχο. Το παρελθόν να το έχετε οδηγό προς αποφυγή».

Μέλος της ομάδας αναρωτήθηκε γιατί να υπάρχουν άδεια καθίσματα και άσκησε κριτική στα υφιστάμενα μέλη πως έτσι είναι δύσκολο να έρθουν κοντά νέες εγγραφές. Άλλος ζήτησε όπως τα μέλη να ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα  για το οικονομικό.

Υπήρχαν αρκετοί που διαφώνησαν με την πρόταση για μικτό μοντέλο διοίκησης. Κάποιος εξ αυτών είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε Ομονοιάτες δύο ταχυτήτων, πλούσιους και φτωχούς». Επίσης υπήρξαν αντιδράσεις γιατί παρουσιάστηκε με περισσότερες λεπτομέρειες μόνο το μικτό μοντέλο.

Έγιναν αρκετές ερωτήσεις με θέμα τον Αβραάμ, τις Χαλεπιανές αλλά και το δάνειο. Ο Στέλιος Μυλωνάς ήταν αυτός που απάντησε στις πλείστες.

Για τους λόγους απόρριψης του δανείου από 4 τράπεζες ο κος Μυλωνάς είπε πως όταν δείχνεις 30 εκ χρέος, και έσοδα 6 εκ. είναι λογικό. “Τώρα που ρυθμίστηκε το θέμα του προέδρου Μιλτιάδη, θα έχουμε παραπάνω ελπίδες”.

Για την αποχώρηση Αβραάμ ο κος Τσαγγάρης σχολίασε, πως ο παίκτης ζήτησε επανειλημμένα να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους και για πιέσεις που δεχόταν από το περιβάλλον του. «Συναντηθήκαμε μαζί του και θεωρούσαμε πως το θέμα λύθηκε, αλλά επανήλθε και επέμενε να φύγει. Του είπαμε να φέρει πρόταση και αναμένουμε την τελική προσφορά και αν είναι συμφέρουσα. Για το ότι ανακοινώσαμε πως δεν θα πάνε παίκτες μας σε κυπριακές ομάδες, είναι ξεχωριστή περίπτωση. Δεν θέλει να μείνει ο παίκτης».

Ερώτηση έγινε και για το κομμάτι γης στις Χαλεπιανές. Ο κος Μυλωνάς είπε «Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη γη, όπως θέλουμε εμείς. Η αξία της όντως εξοφλά όλα τα χρέη μας, αν αλλάξει η χρήση της γης. Είναι τεράστια η αξία εκεί».

“Στο δίλημμα να κλείσουν ή να παραμείνουν, αποφασίσαμε να μείνουν και ας μην έχουν την κατάλληλη πορεία“, ήταν η απάντηση γιατί δεν στηρίζονται τα μικρά τμήματα της ομάδας μας.

Όσον αφορά το χρέος, ο Κώστας Πέτσας ενημέρωσε πως σε αυτό περιλαμβάνονται και τα ποσά για Οκκά, Μπάγεβιτς, και Μπουρουτζίκα σε ενδεχόμενο που χάσουμε στην εκδίκαση.

Τέλος, κάποιοι φίλοι της ομάδας μας ρώτησαν εάν μπορεί το σωματείο να κινηθεί εναντίον αυτών που εκμεταλευτήκαν την ΟΜΟΝΟΙΑ από τα πόστα τους. Ο κος Μυλωνάς είπε πως έγινε μία επιτροπή που θα τα ερευνήσει αυτά, αλλά η άποψη του είναι πως δύσκολα μπορούμε να διεκδικήσουμε λεφτά.