Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περήφανα ΟΜΟΝΟΙΑ!

Περήφανα ΟΜΟΝΟΙΑ!

img_9291


ΝΑΙ, Περήφανα ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν τα παρατάμε ποτέ! Ούτε τα οικονομικά προβλήματα μας σταματούν, ούτε η μεγάλη βαθμολογική διαφορά, ούτε η διαφθορά των απέναντι και σίγουρα κανένας Δημητρίου, κανένας Νικήτα.

Ξυπνήσαμε σήμερα απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε, απογοητευμένοι που δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζαμε. Δεν μας ικανοποιεί κανένα χ, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη. Και όλοι σκεφτόμαστε πως αν στο 87 ο Τζίμης κατάφερνε να περάσει τη μπάλα στον Εφραίμ, σήμερα θα τους είχαμε 6 πόδια κάτω από τη γη. Ποδοσφαιρικά ομιλούντες…

Την ίδια στιγμή όμως ξυπνήσαμε όλοι περήφανοι. Περήφανοι γιατί η ομάδα μας ύψωσε ανάστημα κόντρα στους βρώμικους 14. Περήφανοι γιατί είδαμε παίκτες τσαμπουκάδες, να ταυτίζονται με τα θέλω μας, να αρνούνται να χάσουν. Περήφανοι γιατί είδαμε τον αρχηγό μας στο τέλος του ματς να τους δείχνει τη ΘΥΡΑ 9 με νόημα. Περήφανοι γιατί είναι ξεκάθαρο πως στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας, πορευόμαστε σαν μια οικογένεια, σαν μια γροθιά, σαν ΟΜΟΝΟΙΑ.