Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τους έχει μαγέψει όλους ο Νούνο

Τους έχει μαγέψει όλους ο Νούνο

new_gmi_4903


Είπαμε να μην εστιάσουμε σε ένα ποδοσφαιριστή από το ντέρμπι, λόγω της υπερπροσπάθειας όλης της ομάδας, αλλά και του ΛΑΟΥ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 10 εναντίων 13 παίζαμε σε κάποιο σημείο και οπωσδήποτε αν δεν απέδιδαν όλοι σε υψηλό επίπεδο, θα χάναμε.

Όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε όμως, ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αλλά και Αποελίστες παραμιλούν για το Νούνο Ασσίς. Οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ φυσικά έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό, πως πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι για τα κυπριακά γήπεδα, οι Αποελίστες χάρη στο Μάριο Παναγή γλίτωσαν στον πρώτο γύρο και τον είδαν μόνο το Σάββατο.

Ο Νούνο είναι ο ποιοτικότερος παίκτης στο πρωτάθλημα, πιθανότατα ένας από τους ποιοτικότερους της τελευταίας 10ετίας. Κι αν μέχρι πριν ένα μήνα, τον θαυμάζαμε κυρίως για τις επινοήσεις και τις ντρίπλες του, πλέον μάθαμε πως τα κάνει όλα! Οι πολλές απουσίες ανάγκασαν το Σαβέφσκι να τον χρησιμοποιήσει πλάι στο Λέο και αυτός δεν τα κατάφερε απλά καλά, αλλά ξεχώρισε κιόλας!

Είναι από τις ελάχιστες φορές που ο κόσμος ζητάει να ανανεωθεί το συμβόλαιο ενός παίκτη 35 χρόνων και μας βρίσκει σύμφωνους, ο Νούνο έχει πολλά να προσφέρει εντός και εκτός γηπέδου. Αφού αγγίξαμε το θέμα των συμβολαίων πάντως, η άποψη μας είναι πως το ίδιο ισχύει και για τον έτερο αμυντικό χαφ, τον Λεάντρο.