Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πρώτο να είναι αποφασιστικό

Το πρώτο να είναι αποφασιστικό

img_0168


Το πρώτο από τα δυο παιχνίδια της με αντίπαλο την Άχνα, για τον θεσμό του κυπέλλου δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει να βάλει θεμέλια πρόκρισης. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι μεταβαίνει στην αφιλόξενη Άχνα με ένα σωρό προβλήματα, αλλά και με διάθεση να μπει στη θέση του οδηγού στις αναμετρήσεις.

Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει στον αγώνα με ένα κεντρικό αμυντικό και αρκετούς ανέτοιμους παίκτες στην αποστολή, αλλά εξακολουθεί να είναι το φαβορί του αγώνα. Είναι η καλύτερη ομάδα από τις δύο, η μεγαλύτερη από τις δύο ενώ ούτε κακή ψυχολογία από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ μπορεί να επικαλεστεί σαν δικαιολογία, μιας και ο αντίπαλος της αγνοεί τη νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος!

Το ζητούμενο για την ομάδα μας απόψε είναι ένα: να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα πρόκριση, για να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες στον επαναληπτικό. Η συνέχεια είναι δύσκολη, τα παιχνίδια πολλά και οι πράσινοι πρέπει να καθαρίζουν αγώνες με μικρότερες ομάδες όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Για να το κάνουν όμως, πρέπει να αποφεύγουν 15λεπτα σαν το πρώτο με την ΑΕΚ την Κυριακή και το τελευταίο με την Άχνα τη 15η αγωνιστική.