Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Υπάρχει η θέληση. Κίνητρο το αήττητο της Ανόρθωσης” (vid)

Τόνι: “Υπάρχει η θέληση. Κίνητρο το αήττητο της Ανόρθωσης” (vid)

sak_8657


Το καθιερωμένο του ραντεβού με τους ρεπόρτερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο κόουτς έστειλε μήνυμα νίκης για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

“Έχουμε τώρα ένα μεγάλο ντέρμπι μπροστά μας, με ένα αντίπαλο που είναι ο πρωτοπόρος και αήττητος. Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι αυτό είναι μεγάλο. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει η θέληση για να αποδείξουμε ότι είμαστε εκεί. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας, να έχει μια ηρεμία στο παιχνίδι. Δεν θέλουμε να υπάρχει έξτρα πίεση για να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς”.


Διασκεψη τύπου Τόνι Σαβέβσκι (24/1/13) omonoianews από Omonoianews

Για τον αντίπαλο:
Δεν μας προβληματίζει το αήττητο που έχει η Ανόρθωση. Για μας είναι ένα έξτρα κίνητρο. Ο τρόπος που θα παίξουμε είναι επιθετικός. Δεν το βλέπουμε διαφορετικά.  Όταν ο άλλος σκοράρει εύκολα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά όταν έχει ρέντα ένας παίχτης, δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Πιο πολύ σκεφτόμαστε τον εαυτό μας παρά το πως αγωνίζεται η Ανόρθωση”.

Η ηρεμία έλειψε στο ματς με το Αποέλ:
Μπορεί να έλειψε τα πρώτα λεπτά. Ο φόβος να μην μείνεις πίσω στο σκορ, τι πρόσωπο θα παρουσιάσεις, αν θα μπεις καλά στο παιχνίδι.

Για το ποιος αγωνίζεται κάθε φορά στην επίθεση:
Δεν θέλω να λέω δημόσια τη σκέψη μας. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να πάρουμε το καλύτερο με βάση αυτά που κρίνουμε εμείς. Κάποιες φορές είναι βάσει αντιπάλου που αλλάζει.

Για τους νεαρούς:
Χρειάζεται αρκετός αγώνας και δουλειά. Με μια καλή εμφάνιση δεν γίνεσαι και ο καλύτερος παίκτης. Παίζει ρόλο ο κόσμος και τα μέσα. Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει περισσότερη δουλειά στα παιδιά. Πρέπει να βοηθήσετε και σεις (τύπος).

Για τις προσδοκίες του κόσμου:
Δεν υπάρχει αποφόρτιση, πρέπει να είσαι στην πρίζα. Όταν έχει πίσω τους τον κόσμο και την ιστορία αυτής της ομάδας, δεν πρέπει να χαλαρώνεις ποτέ. Αυτός ο φόβος απέναντι στον κόσμο και στη διοίκηση, πάντα θα υπάρχει.

Για τις απουσίες:
Ο Αλαμπί είναι αμφίβολος, οι άλλοι είναι γνωστοί.