Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από μας εξαρτάται

Από μας εξαρτάται

sak_7615


Αρκετός κόσμος σκέφτεται από χθες, πως το γκολ του Πίντο στο δωδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων στέρησε από την ΟΜΟΝΟΙΑ να ονειρευτεί για ψηλότερα. Οπωσδήποτε όλοι θα προτιμούσαμε το ματς να τελείωνε στην ισοπαλία και να πλησιάζαμε το Αποέλ στους 8. Το πρωτάθλημα όμως έχει δρόμο, βαθμοί θα χαθούν και το αν θα τερματίσουμε δεύτεροι ή πέμπτοι από εμάς εξαρτάται.

Έχουμε καλύτερη τους ομάδα, είναι τόσο απλό. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει το Αποέλ το Σάββατο, η διαφορά θα μειωθεί. Αν συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει, η απόσταση σιγά σιγά θα εκμηδενιστεί. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε συγκεντρωμένα, σοβαρά, με σκληρή δουλειά. Εδώ που είμαστε δεν μας παίρνει να μην προσηλωνόμαστε στα δικά μας.

Πρώτα έχουμε το παιχνίδι με την Άχνα και μετά το Αποέλ. Να τα πάρουμε 1-1, να κερδίσουμε και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Το μυαλό μας πρέπει φυσικά να είναι στα δικά μας παιχνίδια και πρέπει να λέμε συνέχεια στο εαυτό μας πως από μας εξαρτάται. Μπορούμε για πολύ περισσότερα από όσα πήραμε, να το δείχνουμε όμως κάθε εβδομάδα…