Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιπλέον αριθμός μαθητικών στη διάθεση του κόσμου

Επιπλέον αριθμός μαθητικών στη διάθεση του κόσμου

sak_8512


Εξαντλήθηκαν τα μαθητικά και παιδικά εισιτήρια για τον αγώνα με την Ανόρθωση και η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφάσισε να διαθέσει επιπλέον αριθμό τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω του Online Ticketing. Η ανταπόκριση του κόσμου για το παιχνίδι με την ομάδα της Αμμοχώστου είναι ικανοποιητική και γίνονται εκτιμήσεις για μεγάλη προσέλευση.

Η ενημέρωση για τα εξτρά εισιτήρια για το νεαρόκοσμο:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει σημειωθεί SOLD OUT όσο αφορά τα μαθητικά και παιδικά εισιτήρια που έχουν στη διάθεσή τους οι φίλοι της ομάδας μας, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ανόρθωση.

Η πρωτοφανής, για τη φετινή σεζόν, ανταπόκριση των νεαρών φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οδήγησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας στην απόφαση να διαθέσει επιπλέον αριθμό μαθητικών και παιδικών εισιτηρίων, μόνο μέσω του Online Ticketing της επίσημης ιστοσελίδας του σωματείου μας, παρά το γεγονός ότι ήδη έχουμε υπερβεί την ποσόστωση του συγκεκριμένου είδους εισιτηρίων.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τον κόσμο μας πως στις εισόδους του σταδίου θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ελέγχου, ούτως ώστε να διασφαλιστεί ότι οι φίλαθλοι θα εισέρχονται στο γήπεδο με τον ανάλογο τύπο εισιτηρίου που απαιτείται για τον καθένα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους μας για την ανταπόκρισή τους και τους καλούμε να συνεχίσουν τον πολύ καλό ρυθμό διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ανόρθωση, ούτως ώστε το Σάββατο να έχουμε τρεις κατάμεστες με παθιασμένο κόσμο κερκίδες, που θα σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές μας σε μία άκρως σημαντική νίκη