Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περήφανοι, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα

Περήφανοι, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα

sak_0236


Είναι η πρώτη φορά, που μετά από απώλεια βαθμών νιώθουμε τόσο περήφανοι για την ομάδα μας, νιώθουμε μια ικανοποίηση από αυτό που είδαμε μες το γήπεδο. Η ισοπαλία ήρθε κάτω από αντίξοες συνθήκες, χρειάστηκε να μπει πολλή ψυχή από τους παίκτες μας και ασφαλώς είναι κάτι που θέλουμε κάθε εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, αυτή η περηφάνεια δεν πρέπει να μας έρθει μπούμεραγκ. Αν δεν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, με την ίδια θέληση, δεν πρόκειται να επιτευχθούν οι στόχοι μας, ούτε οι βραχυπρόθεσμοι, ούτε οι μακροπρόσθεσμοι. Έρχεται νέο ντέρμπι, κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη Ανόρθωση και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να υπερβάλει εαυτόν. Δεν τελείωσε η χρονιά μας, το αντίθετο η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Βάζουμε λοιπόν πίσω μας τον αγώνα κόντρα στο Αποέλ και κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια. Επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες άμεσα…

Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να επισκιάσει ούτε κάποια αγωνιστικά μας λάθη, το γεγονός πως οι απέναντι δεν μας κέρδισαν ούτε με 10. Σίγουρα οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, δεν έλειψαν όμως και κάποιες στιγμές αδυναμίας που θα μπορούσαν να στοιχίσουν. Μπράβο για το πάθος, μπράβο για την καρδιά, τώρα δουλεύουμε να φτιάξουμε ότι υπάρχει να φτιαχτεί και να βελτιωθούμε.