Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόκριση για Ανόρθωση στην παράταση – Προβάδισμα ο Απόλλωνας(vids)

Πρόκριση για Ανόρθωση στην παράταση – Προβάδισμα ο Απόλλωνας(vids)

kafu


Η ομάδα της Αμμοχώστου, χρειάστηκε να αγωνιστεί και στην ημίωρη παράταση για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola.

Η Αλκή προηγήθηκε στο 25΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιντσέλι στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα ο Ιτζχάκι την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του.

Η Ανόρθωση ισοφάρισε στο 39′. Μετά από σέντρα του Κάλβο ο Ινζχάκι με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό της κανονικής διάρκειας.

Στο 97′ ο Οκκάς χάρισε την πρόκριση στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Ρόνι Λέβι δεν είχε στους βασικούς τους Λαβόρδε και Ρέζεκ, όμως στην επανάληψη τους χρησιμοποίησε αφού το σκορ δεν ήταν ευνοϊκό.

Οι συνθέσεις:

ΑΛΚΗ: Γιωργαλλίδης, Mπάρτζιε, Φούσκο, Καπιλότο, Φερνάντες, Πιντσέλι, Στέλβιο, Ναγκατζίμα, Σίτνεϊ (46’ Καφού), Μπακάλ (68΄Γλιγκόροφ), Βασκονσέλος (73’ Ντες).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βαλβέρδε, Ίλιτς, Κόλιν, Άντιτς, Σιέλης, Σκοπελίτης, Λαμπάν, Ιτζχάκι (75΄Οκκάς), Κάλβο, Ρονκάτο (46’ Λαβόρδε), Ζούλα (46’ Ρέζεκ).

Τα γκολ του αγώνα:

Για κινητά ή tablet: Alki-Anorthosis 1-2

 

Νίκησε και πήρε προβάδισμα ο Απόλλωνας

Προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola πήρε σήμερα ο Απόλλωνας, που νίκησε εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0.

Ο Χαράλαμπος Κυριάκου πέτυχε το γκολ το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο νεαρός διεθνής σκόραρε με δυνατό σουτ στο 8′ και έτσι, ο Απόλλωνας έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στο Τσίρειο.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μπλάζιτς, Κάρολι, Γκράιμς, Μπενίτεθ, Ρούγιοβιτς, Εγγλέζου, Σόουζα, Λαμπρόπουλος, Σοτίροβιτς, Ρόκε, Αλίμι (70′ Αλίμι).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Λόπες, Μερκής, Χαραλάμπους, Καρντόσο, Θεοδωρίδης (81′ Παρλόφ), Σουάνης, Γκαρσία, Χ. Κυριάκου (81′ Σέρα), Βασιλείου, Α. Κωνσταντίνου (90′ Σταύρου).

ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-1 ΚΥΠΕΛΛΟ από thialouka