Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα πλάνα του Σαβέφσκι

Τα πλάνα του Σαβέφσκι

sak_7502


Ο Ράσκο πρόλαβε και θα είναι κανονικά στο πλάι του Ντανιέλσον, κάτι που σημαίνει πως οι αλλαγές στην ομάδα θα είναι ελάχιστες. Ο Σαβέφσκι έχει πολλές επιλογές μεσοεπιθετικά, πίσω όμως δεν είναι τόσες και σίγουρα ανακουφίστηκε που ο Αλαμπί φώναξε παρόν.

Άμυνα

Είπαμε, αμυντικό δίδυμο Ντανιέλσον-Αλαμπί. Δεξιά ο Χάρης Κυριάκου καλείται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Αριστερά θα βρεθεί ο Σκαραμοτσίνο αντί του Μαργκάσα, για να απελευθερώσει τον Ρενάτο για τα χαφ. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Λεβίτα.

Μεσαία Γραμμή

Ο Μάρκο Σοάρες άφησε ως γνωστόν ένα μεγάλο κενό, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως θα βρει τους τρόπους να το αναπληρώσει. Πιο πιθανό είναι να παίξει αμυντικό χαφ ο Ρενάτο Μαργκάσα, πλάι στον Λεάντρο Αλμέιδα. Πιθανότητες έχει και ο Ζοάο Άλβες, ο Ρενάτο όμως είναι πιο συνεπής αμυντικά. Επιτελικός θα είναι ο Νούνο Ασίς, ενώ στα φτερά δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι, Χριστοφή και Σκέμπρι διατηρούν τις θέσεις τους.

Επίθεση

Ο ανεβασμένος Αντρέ Άλβες θα βρίσκεται στους πρώτους 11. Έχουμε την άποψη πως το μόνο που χρειάζεται ο Αντρέ για να ανεβεί για τα καλά, είναι ένα γκολ σε δύσκολο ματς. Να η ευκαιρία…