Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν μας απασχολεί καθόλου η ήττα της Ανόρθωσης”

“Δεν μας απασχολεί καθόλου η ήττα της Ανόρθωσης”


Κανένα ρόλο δεν θα παίξει στο παιχνίδι της Τετάρτης, το γεγονός πως η Ανόρθωση δέχθηκε σήμερα την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέα Δημητρίου.

“Ο στόχος επιτεύχθηκε. Ήρθε η νίκη με καλό σκορ. Βέβαια θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο εάν υπήρχε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση. Μας ικανοποίησε η εμφάνιση της ομάδας μας όταν οι ρυθμοί αυξήθηκαν στον αγώνα. Κρατάμε τα καλά διαστήματα της ομάδας και θα δούμε ότι αρνητικό υπήρχε. Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, έχουμε την Τετάρτη κύπελλο και εκεί έχει στραφεί η προσοχή μας”, είπε για την αποψινή νίκη επί της Δόξας.

Για τις χαμένες ευκαιρίες
“Έχουμε πληρώσει το γεγονός ότι χάνουμε ευκαιρίες. Δουλεύουμε σε αυτό. Το θετικό είναι πως η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες και αυτό δείχνει την δουλειά που γίνεται”.

Για την ήττα της Ανόρθωσης, πριν από το ματς της Τετάρτης
“Δεν μας απασχολεί καθόλου η ήττα της Ανόρθωσης. Δεν θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι το δικό μας. Οι μεγάλες ομάδες δεν επηρεάζονται από αυτά. Ο καθένας κρίνεται με αυτό που κάνει σήμερα. Η ψυχολογία μας είναι σε καλά επίπεδα. Θα πρέπει να εφαρμόσουμε μία έξυπνη τακτική και με αποφασιστικότητα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενο γύρο”.