Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νέα προσέγγιση σε Οκκά

Νέα προσέγγιση σε Οκκά

omonoiadiaskeps_0


Με την αισιοδοξία ότι αυτή τη φορά o Γιάννης Οκκάς θα δείξει διάθεση για υπάρξει διακανονισμός με την ΟΜΟΝΟΙΑ, το νομικό τμήμα της ομάδας μας, προσέγγισε εκ νέου την πλευρά του παίκτη.

Το πιο πάνω επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Χριστόφορος Χριστοφή, το μεσημέρι σε ραδιοφωνικές δηλώσεις. Ο νομικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δήλωσε χαρακτηριστικά στο “Sports One”: “Κάναμε μια προσέγγιση στην πλευρά του Οκκά τις τελευταίες μέρες και βρισκόμαστε σε αναμονή της απάντησης του”.

Θυμίζουμε πως το εφετείο την περασμένη βδομάδα, απέρριψε την έφεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η πλευρά του παίκτη απαιτεί το ποσό των €915,000 ως αποζημίωση.

Διαβάστε ακόμα από ρεπορτάζ της περασμένης βδομάδας:

Οι προτάσεις που απορρίφθηκαν

Δυο προτάσεις είχε καταθέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον Οκκά. Η πρώτη αφορούσε ποσό 200 χιλιάδων ευρώ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Η δεύτερη ποσό 300 χιλιάδων ευρώ σε 30 δόσεις των 10 χιλιάδων. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή απάντησε και τις 2 φορές πως δεν αποδέχεται.

Στις 15 Ιανουαρίου έγινε νέα προσπάθεια με πρόταση 350 χιλιάδων σε 35 δόσεις με την πρώτη να δίνεται 1η Φεβρουαρίου. Δεν δόθηκε καν απάντηση, αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ υποσχέθηκε προφορικά πως θα έφτανε μέχρι τις 400.  Οι παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισαν πως έτσι φάνηκε η πρόθεση της ομάδας να τα βρουν, αλλά ο παίκτης ήθελε λεφτά που δεν δούλεψε.