Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΛΑΟΣ ξέρει να εκτιμά

Ο ΛΑΟΣ ξέρει να εκτιμά

01img_2126


Το πρωί, αναρτήσαμε μια είδηση για τα γενέθλια ενός σπουδαίου παίκτη, του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο Μιχαλάκης έβαλε το όνομα του σε χρυσές σελίδες της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κόσμο της ομάδας. Στη συνέχεια όμως αποχώρησε και έπαιξε σε ανταγωνίστριες ομάδες, την Ανόρθωση και την ΑΕΛ.

Κι όμως, ο κόσμος δεν ξεχνάει την προσφορά του, ούτε την απαξιώνει. Δεν πήραμε ούτε ένα αρνητικό σχόλιο για την είδηση, δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει κακιά κουβέντα για τον παίκτη. Ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το μεγαλείο του αφού προτίμησε να σταθεί στην προσφορά του παίκτη, παρά στο πού βρίσκεται τώρα. Την ίδια στιγμή δείχνει να κατανοεί πως ο Μιχαλάκης δεν έφυγε, φαγώθηκε από τις τότε καταστάσεις. Και θα μπορούσε ακόμα να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεν ξεχνάει λοιπόν ο κόσμος της ομάδας μας. Είναι για αυτό που λέμε πολλές φορές πως η δόξα και η υστεροφημία είναι πολλές φορές πιο σημαντικά από τα χρήματα. Ότι κι αν κάνει ο Κωνσταντίνου από δω και πέρα αν δεν προκαλέσει, θα βρίσκεται πάντα ψηλά στο μυαλό των οπαδών μας, όπως ψηλά βρίσκονται και άλλοι παίκτες που δεν ήταν γέννημα θρέμμα αλλά δέθηκαν με την ομάδα.