Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το καλύτερο του!

Το καλύτερο του!

img_0078


Βρε καλώς το Γιώργο! Δυο γκολ και εξαιρετική εμφάνιση απόψε από το Γιώργο Εφραίμ, που έκανε μακράν το καλύτερο του παιχνίδι! Γράφαμε μεσοβδόμαδα πως στο Παραλίμνι φάνηκε πως ανεβαίνει και η απόδοση του απόψε επιβεβαίωσε πως πατάει πλέον πιο γερά!

Ο Εφραίμ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τόσο στην προετοιμασία όσο και στη μέση της χρονιάς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει πίσω τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Αλλιώς νιώθεις όταν πατάς χορτάρι, αλλιώς όταν βλέπεις το ματς από τη κερκίδα. Οι απουσίες δεν άφηναν τον ποδοσφαιριστή να πιάσει ρυθμό, σήμερα όμως έμοιαζε πιο φρέσκος, πιο γρήγορος, πιο έτοιμος! Τα δυο γκολ που πέτυχε ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα αφού η συνολική εμφάνιση του ήταν επιπέδου…Εφραίμ!

Αυτός που τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση είναι φυσικά ο Σαβέφσκι, που μετά τον Χριστοφή (και πάλι ήταν σε κάποιες στιγμές, τραίνο ασταμάτητο) βλέπει και το Γιώργο να πιάνει υψηλά στάνταρντ. Σε συνδυασμό με το ανέβασμα και του Αντρέ Άλβες, η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκτά μια τριπλέτα φωτιά, με ταχύτητες που σκοτώνουν. Μια και ο λόγος για τον Αντρέ, οφείλουμε να εκφράσουμε το θαυμασμό μας για την απίστευτη ασσίστ στο πρώτο γκολ, αλλά και να κάνουμε την παρατήρηση μας για τη μεγάλη χαμένη του ευκαιρία. Μην αδικάς τον εαυτό σου!