Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανδρέας Δημητρίου : “Eμπιστοσύνη σε Τόνι και παίκτες”

Ανδρέας Δημητρίου : “Eμπιστοσύνη σε Τόνι και παίκτες”

antreas


Δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM έκανε το απόγευμα ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  Ανδρέας Δημητρίου για τα θέματα που απασχολούν το σωματείο.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αλκή…

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει δυνατή και που αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή που έχει. Θα κριθεί από τη δική μας απόδοση αυτή η αναμέτρηση. Θα πάμε σοβαρά και προσγειωμένα. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση».

Για την προσπάθεια εισόδου στην τετράδα…

«Μετά την ήττα από την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα, είπαμε ότι θέλαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απέμεναν. Πήραμε δύο νίκες και μένουν άλλα πέντε παιχνίδια για να υλοποιήσουμε αυτό το στόχο. Θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και ακολούθως θα δούμε αν θα μπούμε στην τετράδα. Θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Θα δούμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε που μπορεί να μας οδηγήσει ο δρόμος».

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα που θα υπάρξει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος…

«Κάτι τέτοιο έγινε και πριν τη διακοπή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία. Θα διαχειριστεί την ομάδα όπως πρέπει για να είναι πανέτοιμη και δυνατή ούτως ώστε να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Έχουμε εμπιστοσύνη και στους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα δείχνει σταθερή συνέπεια στη βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε τους ποδοσφαιριστές για να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

Για την επαφή που έγινε με τον Σπούνγκιν για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό γύρω από τη φημολογία γύρω από το πρόσωπο του…

«Γίνονται συναντήσεις με όλους τους παίκτες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Ο κόσμος να είναι βέβαιος ότι η διοίκηση χειρίζεται τα θέματα πάντα για το καλό της Ομόνοιας. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και σταδιακά είναι λογικό να εντείνονται οι προσπάθειες για τον προγραμματισμό με μοναδικό στόχο τη δημιουργία μιας πιο ισχυρής ομάδας με χαμηλότερο μπάτζετ».

Για το σχεδιασμό της ομάδας με τον Τόνι Σαβέβσκι…

«Είναι αυτονόητο ότι στις επιλογές που γίνονται έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Τόνι Σαβέβσκι. Εμπιστευόμαστε τον προπονητή μας, ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία της νέας ομάδας. Η διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί για να υλοποιήσει τις απαιτήσεις του. Το μπάτζετ θα πέσει και τα έξοδα του σωματείου θα είναι σε πιο χαμηλά επίπεδα».

Για το δάνειο…

«Είχε εξουσιοδοτηθεί το δ.σ. να διαπραγματευτεί τους όρους. Εξελίξεις αναμένονται εντός Μαρτίου. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, δεν θα συζητήσουμε δημόσια το θέμα. Μόλις υπάρχει κατάληξη θα ενημερωθούν τα μέλη».