Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εικοσάδα με δυο άρρωστους και Ντανιέλσον!

Εικοσάδα με δυο άρρωστους και Ντανιέλσον!

sak_2664


Εικοσαμελή αποστολή ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ με τους Λεάντρο και Χάρη Κυριάκου να έχουν προσβληθεί από ίωση. Μάλιστα δεν κατάφεραν να προπονηθούν σήμερα και η συμμετοχή τους θεωρείται αμφίβολη! Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί αρκετοί μικροί από την ακαδημία μας όπως και ο Ντανιέλσον που μόλις σήμερα κατάφερε να προπονηθεί κανονικά. Τέλος στην αποστολή είναι και ο Μορέιρα! Η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής (18:00) αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στο «Τάσος Μάρκου», στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής της ομάδας μας, Τόνι Σαβέβσκι, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους ακόλουθους 20 παίκτες: Οχάντ Λεβίτα, Ζοσέ Μορέιρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Χάρης Κυριάκου, Ντανιέλσον, Ρασίντ Αλαμπί, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Μπρούνο Αγκουιάρ, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Λεάντρο Μαρκολίνι, Αντρέ Άλβες, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Σκέμπρι, Ζοάο Άλβες, Γιώργος Εφραίμ, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Αντρέας Παναγιώτου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Σταύρος Χριστούδιας και Δημήτρης Χριστοφή.
Στη σημερινή προπόνηση, που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις, ο Ντανιέλσον ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, ενώ απείχαν οι Λεάντρο και Χάρης Κυριάκου, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από ίωση.