Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Η Δόξα είναι ομάδα που παίρνει την ουσία”

“Η Δόξα είναι ομάδα που παίρνει την ουσία”

sak_8657


Μικρή ομάδα στα χαρτιά, χαρακτήρισε την Δόξα ο Τόνι Σαβέφσκι στην σημερινή διάσκεψη τύπου. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε πως η νίκη με την προσφυγική ομάδα είναι μονόδρομος και τόνισε πως οι παίκτες της ομάδας μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο και στις προπονήσεις, για να παρουσιάσουν αυτό που όλοι θέλουμε.

Ο κόουτς ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για τα νέα δεδομένα στην βαθμολογία, μετά την ψεσινή απόφαση της δικαστικής, και είπε πως αυτό είναι κάτι που δεν τον απασχολεί και πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπουν μόνο τη δική τους δουλειά. “Δεν ασχολούμαστε με αυτά, κοιτάμε τη δική μας δουλειά, ο δικός μας στόχος είναι οι νίκες”, σχολίασε προσθέτοντας “Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος”, όταν έγινε ερώτηση για το βατό πρόγραμμα του τριφυλλιού.

Για τα αγωνιστικά της ομάδας, ο κος Σαβέφσκι δήλωσε ευχαριστημένος ενώ σχολιάζοντας την επιστροφή Σοάρες, είπε πως θα αποφασίσουν εάν θα τον ξεκουράσουν, αφού γνωρίζουν πως ο παίκτης είχε ταξίδια και υποχρεώσεις με την Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου. “Με ή χωρίς τον Μάρκο, πάντα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι επιθετική. Με όποιους παίκτες και να έχω, θα είμαστε επιθετικοί”, απάντησε εάν αλλάζει και το αγωνιστικό προφίλ.

Από τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζητήθηκε να σχολιάσει την δημιουργία πολλών φάσεων, και είπε: “Είναι πολύ καλό να δημιουργείς, παρά να μη δημιουργείς”, θέλοντας να δείξει πως είναι θετικό οι πολλές ευκαιρίες που φτιάχνει η ομάδα, γνωρίζοντας φυσικά πως χρειάζεται δουλειά στην αποτελεσματικότητα.

Τέλος αρνήθηκε να μιλήσει για τη νέα σεζόν. «Να τελειώσει πρώτα αυτή η σεζόν και μετά θα πούμε για την επόμενη. Δεν υπάρχει κάτι πονηρό στο μυαλό μου.Μετά θα υπάρχει χρόνος γι’ αυτά», σχολίασε.